Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  MICHAEL JACKSON IN CHINA…  
Posted on September 3rd, 2020 at 9:24 am by admin

China este cu siguranta una dintre cele mai mari (ca si suprafata) tari din lume, pe locul trei, de fapt, dupa Rusia si Canada, populatia acesteia depasind 1.350.695.000 locuitori ceea ce o face tara cu cea mai mare populatie din lume… insa China nu detine doar aceste doua “recorduri”, cu o traditie si istorie bogata, China¬†surprinde si fascineaza zi de zi.

Unul din lucrurile cele mai neobisnuite si interesante despre China este faptul ca detine, incepand de pe 29 august 2020, inca 10 statui ale Regelui Pop.

Pentru a marca ceea ce ar fi fost cea de-a 62 aniversare a lui Michael Jackson, fan clubul MJJCN a dezvelit, simultan, in mai multe parti ale tarii, 10 statui ale Regelui Pop. Statuile dezvelite, il reprezinta pe Michael Jackson pozand pentru coperta albumului HIStory.
De luni bune, fanii chinezi de la MJJCN au anuntat ca lucreaza la o serie de statui ce vor fi dezvelite in mai multe orase din China, munca acestora fiind cu adevarat titanica, chinezii demonstrand inca o data ca sunt o natie mare si extrem de inventiva si muncitoare.
Dezvelirea statuilor nu a a fost un eveniment trecut, oarecum neremarcat, cu saptamani bune inaintea zilei de 29 august, mai multe postere ce anuntau seria de evenimente au fost afisate peste tot in China, fiecare statuie beneficiind de un eveniment de dezvelire propriu.

Pentru mai multe poze, accesati site-ul MJVibe.com  .

 

Sursa: MJVibe / Keen Zhang from MJJCN

 
News | Comments Off