Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  THE ESTATE IA ATITUDINE  
Posted on September 17th, 2019 at 2:04 pm by admin

Pe 14 septembrie in cadrul ceremoniilor Primetime Creative Arts Emmy Awards, infamul documentar “Leaving Neverland” a fost distins cu premiul Outstanding Documentary or Nonfiction Special, regizorul Dan Reed find cel care a acdeptat distinctia.

Stirea a facut repede inconjurul planetei, milioane de fani Michael Jackson fiind extrem de furiosi pe organizatorii prestigioaselor Creative Arts Emmy Awards pentru decizia de a premia, cu o asemenea distinctie, un documentar dovedit a fi o fictiune, plin de relatari inventate si declaratii, dovedite, mincinoase.

The Estate of Michael Jackson a reactionat prompt, oferind un scurt comunicat de presa in care isi exprima dezamagirea fata de decizia organizatorilor Primetime Creative Arts Emmy Awards:

Faptul ca un film, care este o fictiune, sa fie distins cu un premiu Emmy la categoria non-fictiune, este o adevarata gluma. Nicio farama de dovezi nu sustine acest film unilateral, autointitulat documentar, ce s-a realizat in secret si pentru care nu a fost intervievata nicio persoana in afara celor doi subiecti si familile lor.”
Ce s-ar mai putea spune vis-à-vis de acest nefericit moment? Inca o data – daca mai era nevoie de vre-o confirmare – se dovedeste ca fuga dupa senzational, setea de bani si faima face ca oamenii sa calce pe morminte si sa arunce cu atat de multa ura si noroi in memoria unui om care, pe langa faptul ca nu mai traieste, a incercat intreaga sa viata sa daruiasa celor din jurul lui, ajutor, iubire si suport.
Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off
  “JUNGLE GYM”  
Posted on September 12th, 2019 at 10:14 am by admin

Michael Jackson Jungle Gym” de la Neverland va fi scos la licitatie.

Ineditul complex de statui din bronz, intitulat “Jungle Gym” de la Neverland va face subiectul unei licitatii publice, pretul estimat la care se asteapta sa fie vandut este de 1, 75 milioane de dolari.

Michael Jackson Jungle Gym” a reprezentat unul din punctele de atractie de la Neverland, deopotriva considerat de catre presa de tip tabloid si “rautaciosii de serviciu” ca un loc straniu, cu accente de nebunie. In relitate lucrurile nu au stat de loc asa.
Inaugurat in 1994, “Michael Jackson Jungle Gym” este un complex statuar, format din piese de bronz, avand ca tematica jungla si animalele ei, acesta servind ca loc de joaca si exercitii fizice pentru copii cu probleme de sanatate si handicap. Piesa centrala a complexului statuar este reprezentata printr-un copac exotic, plin de liane, de jur imprejurul acestuia aflandu-se mai multe animale: o girafa, o zebra, un hipopotan, o broasca testoasa, un strut, un urangutan, etc.

Pe trunchiul copacului de bron, exista montata o placheta cu un mesaj emotionant, scris de insusi Michael Jackson: “Magical Children don’t worry how, don’t delay, this moment’s now – Michael Jackson“.
Michael Jackson Jungle Gym” este locul unde intre 1994 si 2005, sute de copii cu probleme de sanatate, invitati sa-si petreaca o zi la Neverland, au trait momente unice, inconjurati de prieteni, parinti si dascali.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off
  THE DEFINITIVE COLLECTION  
Posted on September 12th, 2019 at 2:04 am by admin

Piata muzicala japoneza se va imbogati incepand cu 27 noiembrie cu o noua relansare de album.
Albumul “Michael Jackson – The Definitive Collection” va fi relansat pe CD in HQ definition [Hi-Res CD (MQA x UHQCD)] [Limited Release].

Lansat pe 25 august 2009 de catre Universal Motown, “Michael Jackson – The Definitive Collection” contine o colectie de 19 piese inregistrate de catre Michael Jackson (solo si/sau cu fratii sai) intre anii 1969 si 1974.

Track List:
1. The Jackson 5 / I Want You Back
2. The Jackson 5 / ABC
3. The Jackson 5 / The Love You Save
4. The Jackson 5 / I’ll Be There
5. The Jackson 5 / Never Can Say Goodbye
6. The Jackson 5 / Maybe Tomorrow
7. Michael Jackson / Got To Be There
8. Michael Jackson / Rockin’ Robin
9. Michael Jackson / I Wanna Be Where You Are
10. Michael Jackson / Ain’t No Sunshine
11. Michael Jackson / Ben
12. Michael Jackson / With A Child’s Heart
13. Michael Jackson / One Day In Your Life
14. Michael Jackson / We’re Almost There
15. The Jackson 5 / Dancing Machine
16. Michael Jackson / Just A Little Bit Of You
17. Michael Jackson / Farewell My Summer Love
18. The Jackson 5 / Who’s Lovin’ You
19. The Jackson 5 / I’ll Be There (Minus Mix)

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off
  “J5 – GREATEST HITS” 2019  
Posted on September 9th, 2019 at 12:56 am by admin

Motown va relansa albumul  ” Jackson 5 - Greatest Hits“, intr-o editie speciala, pe vinyl transparent, intitulata “Jackson 5 – Greatest Hits: Quadraphonic Mix: Exclusive Clear Vinyl“.

Lansarea originala a albumului “Greatest Hits“, a celor de la Jackson 5, in 1971 a fost un evenimet special in randul fanilor fenomenului muzical Jacksons 5, de la acea vreme, avand in vedere ca albumul cuprindea 8 piese noi, alaturi de unele dintre cele mai iubite si de succes piese ale fratilor Jackson, de la acel moment: “I Want You Back“, “ABC“, “Never Can Say Goodbye“, etc.

Reeditarea 2019 a albumului pe vinyl transparent aduce din nou, fanilor Jackson 5 o noua premiera: cele 11 piese ale noii editii contin o serie de mixuri quadrofonice rare, lansate original in 1975 doar pentru piata japoneza. Aceste mixuri cuprind o serie de parti vocale alternative dar si o accentuare a unor parti instrumentale, lucru neregasit pe materialele discografice lantate anterior din discografia oficiala Jackson 5.

Fata A
1  I Want You Back
2  ABC
3  Never Can Say Goodbye
4  Sugar Daddy
5  I’ll Be There
6  Maybe Tomorrow

Fata B
1  The Love You Save
2  Who’s Loving You
3  Mama’s Pearl
4  Goin’ Back to Indiana
5  I Found That Girl

Noul vinyl transparent “Jackson 5 – Greatest Hits: Quadraphonic Mix: Exclusive Clear Vinyl” va fi lansat pe piata pe 25 octombrie 2019, pretul acestuia, la PRE-ORDER,  fiind de 21,99 lire.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off
  MIKO IA ATITUDINE…  
Posted on September 5th, 2019 at 1:56 pm by admin

La doar o zi dupa aniversarea a 61 de ani de la nasterea lui Michael Jackson, dupa ce mass-media din intreaga lume a omagiat acest moment, iata ca tot aceasta vine sa arunce o asa zisa bomba de presa, o noua incercare murdara de a duce in derizoriu, numele Michael Jackson.
Stirea sustinea faptul ca mai multi jurnalisti se afla in posesia unor inregistrari audio in care legendarul actor Marlon Brando sustine ca l-a confruntat pe Michael Jackson in legatura cu acuzatile cu care acesta s-a luptat in 1994, facand-ul sa planga. Asa zisa inregistrare audioa, poarta si un nume: “Telephone Stories: The Trials of Michael Jackson”…. Patetic, as spune!

In toata tevatura mediatica provocata de stire, iata ca la doar o zi dupa ce aceasta a facut inconjurul lumii, Miko Brando, fiul legendarului actor Marlon Brando, prieten de peste 30 de ani cu Regele Pop, iese pubic pentru a apara imaginea si memoria prietenului sau dar si a tatalui.
Intr-o scrisoare deschisa, adresata celor de la LA Times, Miko scrie:
“Am fost prieten cu Michael Jackson mai bine de 27 de ani iar tatal meu il adora. Nu apreciez de loc faptul ca cuvintele tatalui meu su fost rastalmacite pentru a lasa impresia ca Michael a ranit pe cineva.
Aceasta este doar o oferta publicitara ieftina, a cuiva pentru a-si promova podcast-ul platit. Tatal meu nu s-ar fi imprietenit niciodata cu Michael daca ar fi crezut ca acesta este capabil sa faca rau copiilor si niciodat? nu ar fi zis ceva negativ privin?a lui Michael. Va rog sa corectati povestea.
De mentionat este faptul ca in ciuda tuturor articolelor de presa si a zvonurilor legate de asa zisele afirmatii factute de Marlon Brando la adresa lui Michael Jackson, realitatea demonstreaza altceva: Michael Jackson si Marlon Brando au fost prieteni foarte apropiati decenii la rand… ultima perioada din viata, Brandon si-a petrecut-o mai mult pe proprietatea Neverland decat in propria sa casa, dovada prieteniei sincere si loiale dintre Brando si Jackson fiind de necontestat!

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off
  MJ ONE  
Posted on September 5th, 2019 at 1:53 pm by admin

Pentru aniversarea a 61 de ani de la nasterea Regelui Pop, The Estate of Michael Jackson si Cirque du Soleil au lansat trei noi obiecte de colectie, marca Michael Jackson, exclusiv in magazinul MJ ONE din Las Vegas, magazin aflat foaierul teatrului ce gazduieste rezidenta show-ului “MJ ONE“.

Acestea sunt:
- Doua figurine de mici dimensiuni, ce reprezinta o replica a jacketei “Beat It” si celebra pozitie “pe varfuri”
- O replica, din piele, a jacketei college purtata de Michael in videoclipul Thriller.

Daca va doriti in colectia vastra, unul sau toate trei, noi obiecte de colectie Michael Jackson, nu trebuie sa calatoriti pana in Las Vegas pentru a le putea achizitiona. Toate acestea plus multe alte obiecte de colectie Michael Jackson le puteti gasi pe site-ul KING OF SHOP .

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off
  THE ESTATE RASPUNDE…  
Posted on September 5th, 2019 at 1:51 pm by admin

Ca urmare a controversatei conferinte de presa sustinuta de Raymone Bain pe 22 august, in care anuntat infintarea unei fundatii intitulate “Michael Jackson Legacy Foundation”, The Estate of Michael Jackson a dorit sa faca cateva lamuriri in acest sens.

Raymone Bain nu este autorizata sa actionize in numele lui Michael Jackson si nici sa foloseasca numele Michael Jackson invre-un fel, fie ca este vorba de campanii umanitare fie in scopuri comerciale. Suntem de accord cu comentariile sale legate de documentarul “Leaving Neverland” si incurajarea ei de a boicota HBO in privinta modului dispretuitor si inescuzabil in care acestia au actionat ffata de Michael Jackson.“.

Modul elegant in care The Estate a ales sa raspunda public lui Raymone Bain este laudabil, avand in vedere ca nu trebuie insa uitat faptul ca Bain a actionat extrem de urat fata de Michael Jackson in trecut: In 2009, inainte ca Michael sa moara, Bain l-a dat in judecata solicitand suma de 44 milioane de dolari, urmand o a doua incercare in acest sens, de data aceasta pentru 50 de milioane de dolari, imediat dupa moartea sa. Ambele procese au avut ca rezultat demiterea acestora de catre instanta sau verdict impotriva lui Bain.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off
  KINDNESS  
Posted on August 29th, 2019 at 7:45 am by admin

 
News | Comments Off
  “SQUARE ONE”  
Posted on August 23rd, 2019 at 11:54 am by admin

Se pare ca documentarul “Leaving Neverland” a adus la lumina adevarul despre acuzatiile aruncate de indivizi infometati de bani asupra lui Michael Jackson; ca raspuns la acesta, in spatiul public au aparut o serie de documentare independente care vin sa demonteze falsele acuzatii din “Leaving Neverland” mdar si inregistrari video necunoscute de catre public care pun intr-o lumina nu tocmai favorabila pe cei doi acuzatori din infamul documentar.

Un nou documentar independent este pe cale sa fie lansat pe 28 septembrie la Chinese Theater din Los Angeles si pe 5 octombrie pe YouTube.

Intitulat “Square One“, noul documentar urmareste investigatiile facute de Danny Wu asupra falselor acuzatii lansate impotriva lui Michael Jackson din 1993, investigatii pornite de la “proaspetele” acuzatii din 2019.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off
  BAIN SE REVOLTA…  
Posted on August 23rd, 2019 at 10:24 am by admin

Raymone Bain, fostul purtator de cuvant al lui Michael Jackson, a amenintat de cateva zile cu o conferinta de presa explozova despre fostul ei client.

In cursul zilei de ieri, “bomba a explodat”, Bain facand publica o declaratie in fata presei si vorbind despre modul defectuos in care The Estate of Michael Jackson manageriaza averea Regelui Pop.

Raymone Bain a “batut obrazul” celor de la The Estate, sustinand faptul ca acestia nu fac tot ce trebuie pentru a “proteja si conserva” mostenirea lui Michael. Fostul purtator de cuvant a tinut sa anunte faptul ca a lansat o fundatie intitulata “Michael Jackson Legacy Foundation” in memoria Regelui Pop.

Acest om a fost o victima permanenta de cand a murit, este timpul ca acest lucru sa se opreasca!” a declarat aceasta. Raymone a declarat ca s-a saturat sa fie martora decizilor indoielnice luate de “o anumita persoana” care se afla la carma intregii averi a lui Michael Jackson:
“In 2019 ar trebuii sa celebram geniul sau, mesajul sau, munca sa umanitara, un om care a dat aproape 350 milioane de dolari mai multor organizatii caritabile si care a vandut peste un miliard de discuri in timpul vietii sale.”

Raymone, care a lucrat ca purtaor de cuvant pentru Michael timp de 8 ani, pana in m omentul mortii sale, sustine ca adevaratul testament secret al Regelui Pop va aparea intr-o buna zi oamenii vor putea vedea cum ar fi dorit acesta sa fie impartita averea sa:
Testamentul lui Michael Jackson va fi descoperit. In acesta, a dat indicatii precise cum isi doreste ca mostenirea sa sa fie conservata si mentinuta

Un alt subiect firebinte atins de catre Bain a fost si documentarul “Leaving Neverland”:
La inceputul acestui an special ne-am confruntat cu un documentar cu un documentan uni-partinitor. Sunt ingrozita ca acesta a fost nominalizat la cinci premii Emmy.
Nici eu si nici altcineva din echipa mea nu am lucra vreodata pentru cineva care ar face rau unui copil, sunt ingrozita!

Raymone a avut de transmis un mesaj si fiicei Regelui Pop, Paris Jackson :
Asemeni tatalui tau, ai multa gratie si clasa, esti frumoasa, inteligenta, generoasa si ai fost lumina ochilor tatalui tau.
Tatal tau vorbea la telefon cu mine, cu orele, despre ce-si dorea pentru tine si isi dorea sa fi precum prietena lui ce amai buna, Printesa Diana. Sunt convinsa ca nu il vei dezamagi.

Nu este prima data cand Bain ataca in mod public The Estate of Michael Jackson. Intotdeauna aceasta a declarat ca acestia nu sunt demni sa managerieze averea Regelui Pop, parerea acesteia fiind ca familia Jackson sa fie cea care ar trebui sa se ocupe de conservarea si cresterea averii lui Michael Jackson.

Desigur, demersul lui Bain este laudabil, daca este sa il privim ca si o “aparare” a imaginii si integritatii lui Michael Jackson insa modul in care aceasta alege sa-si exprime nemultumirile publice nu face decat sa alimenteze si mai mult perceptia generala a publicului asupra scandalurilor asociate cu numele Jackson.

Fanii Michael Jackson ar trebuii sa stea rezervati vis-à-vis de declaratiilor facute de Bain si totodata sa fie destul de circumspecti fata de intentile acesteia si de noua sa fundatie “Michael Jackson Legacy Foundation“.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off

« Previous Entries