Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  NU UNUL, CI DOUA MUZEE  
Posted on December 7th, 2022 at 7:25 am by admin

Se pare ca fanii Michael Jackson vor primi in sfarsit nu unul, ci doua muzee oficiale Michael Jackson.

De cand John Branca s-a alaturat comunitatii TikTok din noiembrie, el a prezentat o serie de obiecte de colectie Michael Jackson si si-a revarsat furia la adresa celor de la  ABC/Disney cu privire la anularea spectacolului tribut Thriller 40  pregatit de Chris Brown si Ciara pentru premile muzicale  American Muisic Awards.

In una dintre postarile sale pe TikTok, Branca anuntat planurile The Estate de a realiza doua muzee dedicate lui Michael Jackson. Stiam de ani de zile planurile  celor de la The Estate de a face un muzeu oficial Michael Jackson la Hayvenhurst, casa familiei Jackson din Los Angeles, detinuta de Michael; proiectul fiind deja in plin proces de pregatire.

Surpriza vine insa din faptul ca Branca a mai dezvaluit faptul ca The Estate este in discutii cu primarul din Gary Indiana pentru a transforma casa familiei Jackson situate pe Jackson street 2300 intr-un alt muzeu dedicate familiei Jackson. Orasul va vedea, de asemenea si un cazinou Michael Jackson.

Branca a tinut sa sublinieze faptul ca un muzeu realizat la Neverland Ranch nu este posibil si a reconfirmat faptul ca proiectul unui film biographic despre Regele Pop este in plina desfasurare.

@john_branca

Would you go to a Michael Jackson museum? We’re so excited to share that we have a lot of projects that we are currently working on. #MichaelJackson #Thriller40

? Beat It – Michael Jackson

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off on NU UNUL, CI DOUA MUZEE
  THRILLER 4K  
Posted on November 22nd, 2022 at 11:29 am by admin

Dupa cum va anuntam pe data de 16 noiembrie, The Estate of Michael Jackson si Sony s-au hotarat, in sfarsit, sa lanseze in format 4K cateva videoclipuri ale lui Michael Jackson.
Fara niciun anunt prealabil din partea Estate sau Sony, videoclipul “Thriller” in foamat 4K a fost lansat pe YouTube!

Cu toate acestea, au anuntat, totusi, lansarea a cateva videoclipuri de tipul “lyrics videos” ce vor fi  lansate incepand cu 21 noiembrie, primul fiind “Wanna Be Startin’ Somethin’”:

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off on THRILLER 4K
  … NOMINALIZARE LA GRAMMY 2023  
Posted on November 16th, 2022 at 12:54 pm by admin

MJ The Musical se bucura de un real success pe Broadway atragand zi de zi mii de spectator in sala teatrului Neil Simon Theatre.
Extrem de bine primit de public dar si de critici, deopotriva, MJ The Musical se numara pe lista nominalizatiilor la premile Grammy 2023 la sectiunea “Best Musical Theater Album” avand sanse destul de mari sa primeasca prestigiosul trofeu.

Sursa: MJ The Musical

 
News | Comments Off on … NOMINALIZARE LA GRAMMY 2023
  “BEAT IT” IN 4K  
Posted on November 16th, 2022 at 12:35 pm by admin

Dupa multi ani de asteptare iata ca, in sfarsit, Sony Music si The Estate au inceput sa posteze videoclipuri 4K, iar primul clip postat pe Youtube este “Beat It”.
Din pacate, pentru moment, doar cateva videoclipuri vor avea parte de un astfel de “tratament”: doar cele legate de Thriller, pentru a sarbatori cea de-a 40-a aniversare a albumului prin lansarea compilatiei “Thriller 40” pe 18 noiembrie.

Videoclipurile “Beat It” si “Thriller” in versiune 4K, au fost prezentate la evenimentul “Thriller 40 Immersive Experience” din Dusseldorf, Germania, la sfarsitul saptamanii trecute, asa ca, urmand deductia logica, urmatorul videoclip postat in 4K va fi “Thriller”.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off on “BEAT IT” IN 4K
  “THE WIZ” IN FRANTA  
Posted on November 13th, 2022 at 12:23 am by admin

Celebrul film muzical, din 1978 “The Wiz“, cu Michael Jackson in rolul Sperietorii de Ciori, va fi lansat pe 13 decembrie, pe piata franceza, in trei versiuni: Box set Blu-Ray + DVD, DVD si Blu-Ray de catre compania Elephant Films. Este pentru prima data cand filmul este lansat in Franta pe Blu-Ray.

Box set-ul Blu-Ray + DVD va fi lansat intr-o carcasa cu carcasa si husa reversibila. Acesta va con?ine:
Blu-Ray-ul filmului (134?) cu un videoclip bonus: “My Michael Jackson” de Jean-Pierre Dionnet, o prezentare a filmului de Olivier Cachin si cateva trailer-e.
DVD-ul filmului (129?) cu aceleasi bonusuri.
Fiecare carcasa va iesi, de asemenea, individual din box. Limbile disponibile pentru aceatsa editie vor fi doar engleza si franceza in versiune dublata si/sau subtitrata.
Sunetul disponibil va fi in engleza(Dolby Digital 5.1), engleza (Dolby Digital 2.0) si franceza (Dolby Digital 2.0). Formatul video este formatul original in 4:3 compatibil cu 16:9.
Pretul la care Box set-ul Blu-Ray + DVD se va vinde va fi unul mai mult decat decent, acesta va costa intre 20 si 25 euro in functie de comerciant.


Sursa: MJFrance

 
News | Comments Off on “THE WIZ” IN FRANTA
  ALL ABOUT: EPISODE IV  
Posted on November 12th, 2022 at 11:52 pm by admin

Iata ca in sfarsit cele zece piese bonus de pe editia aniversara THRILLER 40, album ce va fi lansat pe data de 18 noiembrie 2022, au fost anuntate de catre The Estate of Michael Jackson si Sony Music.
Acestea sunt:

 • Behind the Mask
 • She’s Trouble
 • The Toy
 • Got The Hots
 • What A Lovely Way To Go
 • Carousel
 • Sunset Driver
 • Starlight
 • Can’t Get Outta The Rain
 • Who Do You Know

In ciuda tuturor nemultumirilor si comentarilor fanilor Michael Jackson, legate de lipsa de originalitate a playlist-ului CD-ul bonus, exista totusi doua titluri care dau motive de bucurie: “What A Lovely Way To Go” si “Who Do You Know“, piese care cu adevarat sunt rare si “never heard” si pe care le asteptam cu mare interes.

In cele ce urmeaza, voi incerca sa va ofer cateva informatii despre ultimele doua piese anuntate: “Can’t Get Outta The Rain” si “Who Do You Know

Can’t Get Outta The Rain” a fost scrisa de catre Michael Jackson in colaborare cu Quincy Jones, in 1977 si inregistrata de catre Michael in 1978, pentru filmul “The Wiz” ( o adaptare cinematografica a celebrului musical de pe Broadway, cu acelasi nume – o varianta a celebrei carti pentru copii “Vrajitorul din Oz” scrisa la inceputul secolului XX de L. Frank Baum), film unde Michael interpreteaza, magistral, rolul Sperietorii de Ciori.
Can’t Get Outta The Rain” provine din melodia “You Can’t Win”, pe care Michael o interpreteaza in filmul mai sus amintit ( fiind de altfel singura piesa din film, unde Michael canta solo); “You Can’t Win” avea ca final “o extensie”, o alta linie melodica, avand ca refern versul: “Can’t Get Outta The Game”.

Patru ani mai tarziu, in 1982, a fost creata “Partea 2” a piesei. Michael canta in mod repetat versul “Can’t get outta the game”, cuvantul “game” (joc) fiind pronuntat de Michael in asa fel incat se confunda foarte usor cu cuvantul “rain” (ploaie) astfel a rezultat piesa “Can’t Get Outta the Rain”. Melodia ?i versurile (cu exceptia cuvantului “rain”) sunt identice cu versiunea originala a piesei “You Can’t Win”.
Can’t Get Outta the Rain” a fost lansata in noua sa versiune ca si piesa bonus pe fata B a primului single extras de pe albumul “Triller”: “The Girl Is Mine”.

De asemenea, “Can’t Get Outta The Rain” a fost inclusa, pe anumite versiuni ale compilatiei “The Essential Michael Jackson” intre 2005 si 2009 dupa cum urmeaza: The Essential MJ – Australia limited-edition 3 CD (2005), The Essential MJ – American limited-edition 3 CD (2008), The Essential MJ – Phillipine limited-edition 3 CD (2008), The Essential MJ – Japan limited-edition 3 CD (2009).

Iata o piesa despre care nu se cunosc prea multe informatii si care nu a ajuns in atentia publicului pana acum, o adevarata raritate, am putea spune.


Who Do You Know” a fost scrisa de Michael Jackson la inceputul anilor ’80, o prima varianta a acesteia fiind deja inregistrata in stadiul de demo pana la sfarsitul anului 1980.
In 1982, in timpul sesiunii de inregistrari pentru albumul “Thriller”, Michael a revenit asupra piesei, avand-o in vedere pentru o posibila includere pe album; insa nici acest titlu nu a reusit sa treaca de selactia finala pentru “Thriller”.


Dar Michael nu renunta la piesa si, in 1984, o include si in “cursa” pentru playlist-ul albumului Victory, album pe care il va lansa alaturi de fratii sai sub egida The Jacksons.
Nici de aceasta data “Who Do You Know” nu reuseste sa fie inclusa pe almum, aceasta pierzand in fata altor trei piesa scrise de Michael: : “State of Shock”, “Be Not Always” (scrisa in colaborare cu fratele sau Marlon) si “The Hurt” (scrisa impreuna cu fratele sau Randy, David Paich si Steve Porcaro).


In noiembrie 1993, in cadrul depozitiei pe care a dat-o in fata tribunalului din Mexic, Michael a pomenit de titlul acestei piese insa nu a dat mai multe detalii.
Astfel ca pana pe 18 noiembrie 2022, “Who Do You Know” ramane doar un titlu de piesa…

THE END

Bibliografie: “Michael Jackson: For The Record” – Chris Cadman, genius.com, MichaelJackson.com

 
News | Comments Off on ALL ABOUT: EPISODE IV
  BONUS 10: “WHO DO YOU KNOW”  
Posted on November 11th, 2022 at 10:18 am by admin

Iata ca a venit momentul in care am aflat si ce-a de-a 10 piesa bonus al editiei aniversare “THRILLER 40”.
The Estate of Michael Jackson si Sony Music au anuntat in cursul serii trecute, cel de-al 10-lea titlu de pe CD-ul cu piesa bonus al mult asteptatului album aniversar “THRILLER 40”: “Who Do You Know”… neasteptat si interesant titltu.

Michael a scris si a inceput sa lucreze la aceasta melodie in 1980, dar inca lucra la ea in februarie 1982 si a considerat-o drept o melodie buna pentru albumul Thriller. Cand nu a reusit sa fie selectata pentru “Thriller”, Michael a luat-o din nou in considerare pentru albumul The Jacksons’ Victory, dar a decis sa aleaga alte trei piese pentru acest album: “State of Shock”, “Be Not Always” (co-scris impreuna cu el. fratele Marlon) si “The Hurt” (co-scris impreuna cu fratele sau Randy, David Paich si Steve Porcaro). Acest demo nu a mai fost lansata pana acum.

Sursa: MichaelJackson.com

 
News | Comments Off on BONUS 10: “WHO DO YOU KNOW”
  … DOAR PE LOCUL 6  
Posted on November 4th, 2022 at 3:54 pm by admin

Michael Jackson a ocupat timp de opt ani locul 1 in  topul Forbes, a celor mai bine platite celebritati moarte.

In 2021, Michael a ajuns pe locul 3 din cauza faptului ca Estate nu a reusit sa semneze contracte majore dar si datorita situatiei provocata de pandemia  COVID.

COVID este inca unul din principalele motive ale pozitiei din acest an in celebrul top Forbes, dar si pentru faptul ca alti artisti si-au asigurat contracte mai mari in ultima perioada de timp. Pe locul 1 anul acesta il putem gasi pe J.R.R. Tolkien, care a castigat 500 de milioane de dolari atunci cand compania suedeza de jocuri video Embracer si-a anuntat achizitia Middle Earth Enterprises in august pentru 788 de milioane de dolari. Urmeaza de aproape legenda baschet Kobe Bryant, cu 400 de milioane de dolari din vanzarea de catre reprezentantii fondului sau patrimonial a actiunilor  sale din compania de bauturi sportive BodyArmor catre cei de la  Coca-Cola. Acesta marcheaza cea mai mare achizitie din istoria companiei de bauturi racoritoare. Pe locul 3, David Bowie Estate a castigat 250 de milioane de dolari cu vanzarea catalogului sau editorial. Elvis se afla pe locul 4 in principal din ofertele sale pentru o serie de spectacole, materiale publicitare si, desigur, filmul biografic. James Brown se afla pe locul 5 datorita achizitiei drepturilor sale muzicale de catre un editor muzical independent din New York.

Si da, Michael Jackson a pierdut, in acest an, 3 locuri, ajungand pe locul 6.
MJ ONE a fost inchis atat de mult timp din cauza situatiei globale COVID, lipsa vanzarilor de materiale promotionale si a ofertelor Estate facute in ultimii 2 ani are repercusiuni in profituri si, prin urmare, pozitie in aceasta lista. Cu toate acestea, 2023 ar putea fi diferit, deoarece MJ ONE din Las Vegas s-a redeschis, MJ The Musical se descurca foarte bine cu o crestere de 80 de milioane de dolari pana in noiembrie si, de asemenea, este pe cale sa faca un turneu in SUA in august 2023. Ca sa nu mai vorbim ca Thriller 40 este pe cale sa fie lansat iar vanzarile acestui nou proiect muzical vor aduce noi venituri importante alaturi si de vanzarea celorlalte albume dar si a materialelor promotionale aferente.

Iata mai jos, topul Forbes pe 2022:

 1. J.R.R. Tolkien  cu 500 milioane de dolari
 2. Kobe Bryant  cu 400 milioane de dolari
 3. David Bowie  cu 250 milioane de dolari
 4. Elvis Presley  cu 110 milioane de dolari
 5. James Brown  cu 100 milioane de dolari
 6. Michael Jackson  cu 75 milioane de dolari
 7. Leonard Cohen  cu 55 milioane de dolari
 8. Dr Seuss  cu 32 milioane de dolari
 9. Jeff Porcaro  cu 25 milioane de dolari
 10. Charles Schulz  cu 24 milioane de dolari

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off on … DOAR PE LOCUL 6
  BONUS 9: “CAN’T GET OUTTA THE RAIN”  
Posted on November 4th, 2022 at 10:16 am by admin

Aseara, ce-a de-a noua piesa a CD-ului bonus al noului album aniversar “THRILLER 40“ a fost anuntata, starnind un val de “entuziasm” in randul fanilor Michael Jackson. Piesa in cauza este, nici mai mult, nici mai putin decat: “Can’t Get Outta The Rain

Aceasta piesa a fost scrisa de Michael si Quicy si chiar daca nu a fost lansata pe albumul “Thriller”, a fost lansat ca piesa pe fata B a primului single de pe album, “The Girl Is Mine”.

Sursa: MichaelJackson.com

  “MJ THE MUSICAL” HALLOWEEN ENDING  
Posted on November 3rd, 2022 at 1:19 pm by admin

Dupa cum va anuntasem intr-o stire anterioara, distributia musical-ului “MJ the Musical”  a pregatit un final special de Halloween doar pentru  spectacolul  din 31 octombrie la ora 19.00.

Iata mai jos, momentul special pregatit de artistii “MJ the Musical”  pentru seara de Halloween:

In mod ciudat, Ola Ray se afla in public!

Actrita, fost model Playboy si autoarea cartii “Thrill of It All” – care a jucat rolul iubitei lui Michael Jackson in videoclipul “Thriller” – a participat luni seara la o spectacolul “MJ the Musical ” din New York City.

Ray, in varsta de 62 de ani, a facut, dupa spectacol, o vizita  in culisele show-ului, pentru a se intalnii si foptografia  cu Myles Frost, interpretul si castigatorul unui premiu Tony pentru rolul sau din spectacolul de la Broadway.

Frost, in varsta de 23 de ani, imbracat in iconica jacheta rosie din videoclipul “Thriller” s-a fotografiat impreuna cu Ola Ray, cei doi au zambit camerei si chiar au pozat in cateva ipostaze inspirate de dansul iconic din videoclipul “Thriller”.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off on “MJ THE MUSICAL” HALLOWEEN ENDING

« Previous Entries