Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  PHILLIPS ACUZAT DE FURT  
Posted on July 4th, 2022 at 12:05 pm by admin

The Michael Jackson Estate ia atitudine legala impotriba lui Jeffre Phillips, fostul logodnic al LaToyei, Jackson.

The Estate sustine faptul ca Phillips s-a folosit de tot haosul si tristetea din jurul mortii lui Michael Jackson (2009) pentru a fura o gramada de bunuri personale din casa in care Michael Jackson a fost ucis.
Potrivit noilor documente legale, Estate sustine ca Jeffre Phillips, se pare ca, si-a folosit sederea de 9 zile in casa Carolwood House din Las Vegas (casa in care Michael locuia in acel moment) pentru a fura mai multe obiecte personale ale Regelui Pop.

The Estate sustine ca Phillips a inceput sa locuiasca in casa, imediat dupa ce Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009 profitand de tot haosul creat de moartea fulgeratoare a lui JacksonEstate sustine ca Phillips si-a insusit: iPhone-ul personal al lui Michael Jackson, permisul de conducere din California, medicamente, o serie de obiecte de imbracaminte, notite scrise de mana, o servieta plina cu acte personale si de afaceri, precum si camere video, computere si hard disk-uri , dar si pijamaua pe care Michael Jackson o purta in ultimele ore inainte de moartea sa.

Imediat dupa moartea lui Michael Jackson, in spatiul public au existat mai multe voci care au sustinut ca La Toya Jackson impreuna cu logodnicul ei de la acea vreme (Jeffre Phillips) si-au insusit mai multe obiecte personale ale lui Jackson: hard discuri cu zeci de inregistrari audio, bani chash, bijuterii, obiecte personale, etc.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off on PHILLIPS ACUZAT DE FURT
  “MISTER” ELUCIDAT!  
Posted on July 1st, 2022 at 4:46 pm by admin

A compus sau nu, Michael Jackson coloanal sonora pentru jocul Sonic 3?
Aceasta intrebare dureaza de zeci de ani si, in ciuda faptului ca putini oameni care au lucrat cu Michael au confirmat-o, publicul si fanii jocului nu au fost convinsi… pana astazi!


Odata cu lansarea lui Sonic Origins si cu confirmarea ca Sonic 3 nu va include melodiile originale, fanii Sonic cauta un raspuns!
Fostul sef al echipei Sonic, Yuji Naka, a confirmat ca Michael Jackson a compus o parte din muzica pentru Sonic the Hedgehog 3.
Problema implicarii lui Michael a fost discutata si argumentata pe scara larga, online, de multi ani, deoarece se credea ca unele dintre melodii au fost compuse de Michael Jackson, care nu a fost creditat niciodata in jocul final.


Sega nu a confirmat niciodata oficial implicarea lui Jackson, in timp ce diverse persoane de-a lungul anilor au dat raspunsuri contradictorii.
Cu toate acestea, un tweet al lui Yuji Naka care se refera la recentele schimbari muzicale din jocul Sonic Origins pare sa fi pus problema odata pentru totdeauna.
Dumnezeule, muzica pentru Sonic 3 a fost schimbata, chiar daca Sega Official foloseste muzica lui Michael Jackson“, a spus Naka.

Naka a fost unul dintre programatorii care au lucrat pentru Sonic 3 si a care a produs si jocul, asa ca ar fi stiut cu siguranta daca Jackson ar fi fost implicat in contributia cu muzica pentru joc sau nu.
Tweetul sau se refera la modificarile facute in Sonic Origins, care a fost lansat in urma cu cateva zile si care nu include coloana sonora originala a versiunii Sonic 3.
Muzica lui Jackson a fost inlocuita cu versiuni recreate ale muzicii concepute initial pentru joc inainte de presupusa implicare a lui Jackson.

Prima dezbatere pe scara larga asupra implicarii lui Jackson in Sonic 3 a avut loc in 2006, când YouTuber-ul Qjimbo a creat un videoclip care arata asemanari intre numeroase melodii din joc si muzica lui Jackson.
Videoclipul a urmat un interviu din 2005 cu fostul director al Institutului Tehnic Sega, Roger Hector, care a sustinut ca Jackson a fost recrutat de Sega pentru a compune muzica pentru Sonic 3, dar dupa ce au aparut acuzatiile de abuz sexual muzica lui Jackson a fost stearsa.
Dar videoclipul lui Qjimbo sustine ca muzica nu a fost de fapt stearsa deloc si ca diferite piese muzicale din joc se aseamana izbitor cu melodiile lui Jackson.
In special, Carnival Night Zone a avut un moment care a sunat ca melodia lui Jackson Jam, in timp ce Ice Cap Zone are o progresie a acordurilor identica cu cea a lui Who Is It. Cel mai remarcabil, muzica finala pare sa se bazeze pe Stranger in Moscow.

in 2009, directorul muzical al lui Jackson, Brad Buxer, a sustinut ca Jackson a lucrat la coloana sonora timp de patru saptamâni in 1993, dar Sega nu a confirmat-o niciodata oficial, iar directori de seama Sega, inclusiv fostul presedinte al Sega of America, Tom Kalinske, au spus ca, daca a fost implicat, ar fi fost. fara stirea lor.

Acum putem pune capat acestei dezbateri! Michael Jackson a compus muzica pentru Sonic 3! Misterul care a planat atatia ani asupra acestui subiect a fost in cele din urma elucidate!

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off on “MISTER” ELUCIDAT!
  MJ ONLINE RASPUNDE…  
Posted on July 1st, 2022 at 3:56 pm by admin

Keep Your Head Up“, “Monster” featuring 50 Cent si “Breaking News” nu mai sunt disponibile pentru vanzare sau streaming. Cele trei melodii de pe albumul din 2010 al regretatului Michael Jackson, “MICHAEL“, au fost eliminate brusc de pe YouTube, Apple Music ?i alte servicii de streaming.
Vestea a venit ca si o confirmare a suspiciunilor de fals care au planat asupra acestor trei piese inca din mometul lansarii albumului.

Desi official, nu exista o explicatie clara – nici din partea Sony Music si nici din partea The Estate of Michael Jackson si niciun comunicat official in acest sens, lucrurile sunt cat se poate de clare: este un mod las de a ascunde sub pres mizeria si de a “schimba elegant subiectul”.

In dorinta de a afla un punct de vedere official si a face lumina in tot acest caz, Greg Spinks, fanul din spatele forumului Behind The Mask , a trimis un e-mail celor de la MJ Online Team – departamentul de comunicare a celor de la The Estate of Michael Jackson, raspunsul primit de la acestia fiind de-a dreptul cinic:

The Estate ?i Sony Music sunt de parere ca, continuarea discutiei despre aceste piese, distrage atentia comunitatii fanilor si ascultatorilor ocazionali ai lui Michael Jackson, de la a-si concentra atentia acolo und ear trebui sa fie: la catalogul musical, legendary si profund al lui Michael.


Pentru a putea avea o parere cat mai clara vis-à-vis de raspunsul celor de la MJ Online, voi posta in cele ce urmeaza, raspunsul integral, in forma sa originala (netradusa), primit de catre Greg Spinks de la MJ Online:


Hello Greg,


Great to be introduced to you. Chuck from the MJ Online team here.


In response to your question, I can confirm that the three Cascio tracks on the 2010 album Michael are no longer being made available by Sony Music for purchase or streaming but I should point out that the removal of these three songs has nothing to do with their authenticity. The Estate and Sony Music believe the continuing conversation about the tracks is distracting the fan community and casual Michael Jackson listeners from focusing their attention where it should be – on Michael’s legendary and deep music catalog.
The fans have so much to celebrate in 2022 and beyond with regards to the vibrant legacy of Michael Jackson. We believe Michael will continue to make many new, first-time fans of all ages but it is up to all of us as the MJFam to focus on the things where we want the attention of those new to Michael’s legacy to be. We hope you share your love of Michael with the world so that the MJFam community continues to grow even further.


For instance, fans may want to continue to share the success of MJ the Musical, which won four Tony Awards including best lead actor and best choreography. As was reported by AP and picked up by other media outlets, MJ saw the biggest bump in sales out of all Broadway shows the week after the Tony Awards and a US tour is kicking off in Chicago in July 2023. And, of course, the immensely popular Michael Jackson ONE show continues in Las Vegas.
I am personally excited about the upcoming Michael Jackson biopic. I am also looking forward to the campaign to celebrate the 40th anniversary in November of Thriller, the biggest selling album in history. I hope you share my excitement with what’s coming soon in the world of Michael Jackson.


Please reach out to me with further comments or questions. We appreciate your email and continuing support of Michael Jackson and his incredible legacy.


Thank you,
Chuck – MJ Online Team

Trebuie mentionat faptul ca e-mail-ul trimis de catre cei de la MJ Online administratorului forumului Behind The Mask, NU poate fi considerat un raspuns oficial!

Sursa: MJVibe / Behind The Mask

 
News | Comments Off on MJ ONLINE RASPUNDE…
  …CU MASCA … FARA MASCA  
Posted on July 1st, 2022 at 2:56 pm by admin

Cu totii cunoastem cover-ul piesei  “Smooth Criminal” realizat de Alien And Farm, dar stiati ca acestia au cerut aprobarea pentru videoclipul direct lui Michael Jackson?

Lansat in 2001, videoclipul piesei “Alien Ant Farm – Smooth Criminal” a fost num?rul 1 în Australia ?i Noua Zeeland?, un single nr. 3 în Marea Britanie ?i num?rul 1 în SUA.
In 2022, versiunea “Smooth Criminal” a celor de la Alien Ant Farm a devenit virala pe retelele sociale, aducand, din nou in atentia publicului cover-ul.

Videoclipul contine numeroase omagii aduse lui Michael Jackson dar si videoclipurilor sale.
Corso, chitaristul trupei, a vorbit despre  acest lucru intr-un interviu ofertit celor de la MTV direct de pe platoul de filmare, al  videoclipului, in 2001, spunand: “Vrem sa-i aducem un omagiu lui Michael Jackson, insa in felul  nostru. Evident ca nu suntem atat de straluciti ca si el, asa c? vrem doar sa abordam cu gust lucrurile care sunt cool în videoclipurile lui ?i s? le aplicam in propriul nostru mod depravat.

Daca ne intrebati daca aveam rezerve cu privire la modul in care va fi primit clipul, va putem spune ca singura persoana de care am incercat sa  tinem cont a fost insusi Michael Jackson. Eram oarecum ingrijorati. I-am trimis videoclipul lui MJ pentru a avea aprobarea lui. Acesta ne-a raspuns ca nu prea ii place ideea copilului care danseaza purtand o masca (chirurgicala). Ne-am spus: “Oh, poate ar trebui sa-l eliminam pe copil din clip”. Eram deja in turneu. Dar cateva saptamani mai tarziu, regizorul videoclipului [Marc Klasfeld] a mers pe aceeasi strada, a reunit o gramada de figuranti si a refilmat scena cu copilul care danseaza, de data asta fara masca. Am cheltuit ceva bani si am adunat ceva stres – pentru a ne asigura c? il multumim pe Michael Jackson. Cateva saptamani mai tarziu i-am trimis clipul inapoi,  cu copilul fara masca iar el ne-a spus: “Stii ce? Imi place mai mult cu masca!

Sursa: MJVibe

  … IN SFARSIT!  
Posted on July 1st, 2022 at 1:13 pm by admin

Mult discutatele piese Cascio care se aflau pe primul album postum al Regelui Pop lansat in 2010, au fost eliminate de pe unele platforme muzicale.

Piesele “Breaking News“, “Keep Your Head Up” si “Monster” par sa nu mai apara listate pe anumite platforme.

Vera Serova, o fana infocata din Rusia, se lupta de ani buni, cu Sony Music si Estate of Michael Jackson in instanta pentru a dovedii neautenticitatea celor trei piese.
Astazi asistam la o victorie pentru fanii Michael. Cele trei cantece prezentate pe MICHAEL, albumul postum al lui Michael Jackson, despre care fanii l-au banuit inca de la lansare ca nu ar fi interpretat de Regele Pop, au disparut de pe platformele de streaming zilele trecute. Sony Music, care detine, in administrare, catalogul MJ Publishing Trust a fost nevoita sa retraga cele trei piese, in cauza: “Breaking News”, “Keep Your Head Up” si “Monster”.
Aceasta retragere brusca a celor trei piese, este, fara indoiala, rezultatul unui proces indelungat si anevoios, inceput impotriva Sony si a producatorilor albumului de catre un fan deosebit de motivat, Vera Serova.
in 2014, Vera Serova a lansat o “actiune de grup”, o actiune de grup, impotriva producatorului lui Michael Jackson. Plangerea sa a fost indreptata impotriva lui Eddie Cascio, prieten cu Michael Jackson (si producator impreuna cu fratii sai al ultimului album al Regelui Pop) dar si a companiei sale de productie, impotriva lui James Porte, autorul pieselor, si impotriva Sony Music Entertainment, casa de discuri Regelui Pop. De atunci, si pana in zilele noastre, procesul a avut parte de multe amanari, recursuri, apeluri, un veritabil joc de ping-pong intre cele doua tabere, ca in cele din urma, verdictul sa fie in favoarea Serovei.

Pana in momentul de fata cele 3 melodii false au fost eliminate de pe Itunes, YouTube si Apple Music dar inca nu si de pe Spotify.

In sfarsit, adevarul a triumfat iar albumul MICHAEL poate fi considerat un album 100% Michael Jackson. Avand in momentul de fata doar 7 piese, MICHAEL este acum “perfect”! Speranta fanilor este acum ca acesta va fi reeditat, deoarece toate celelalte melodii de pe album merita atat de multa dragoste din partea publicului larg.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off on … IN SFARSIT!
  KING OF HALLOWEEN 2021  
Posted on November 2nd, 2021 at 2:33 pm by admin

Se pare ca, Dan Reed si campaniile sale media platite, de pe Channel 4 – si nu numai – nu au dat rezultate in al discredita pe Michael Jackson si a-i reduce la tacere muzica, deoarece muzica lui Michael Jackson s-a auzit , si in acest an, in intreaga lume de Halloween, asta pentru a-i bantui pe toti!

Fanii din intreaga lume au petrecut pe ritmurile Thriller si Ghosts, au organizat petreceri, au dansat in cluburi de noapte imbracati in zombi, au facut flash-mob-uri precum “Thrill The World”, au mers pe strazi deghizati in personaje inspirate de Michael Jackson pentru Trick or Treat…


Iata cateva delicii pentru noi, fanii Michael Jackson, cateva exemple ca Michael Jackson ramane in continuare Regele Halloween-ului!

Fiul sau cel mare Prince Jackson a organizat o petrecere de Halloween grandioasa la legendara resedinta a familiei Jackson de la Hayvenhurst, Encino.

Intitulata “Prince Jackson’s Thriller Night 2021” petrecerea tematica de Halloween a devenit deja o traditie pentru fiul cel mare al lui Jackson, acesta organizand, an de an, petrecerea in scopuri caritabile, pentru a strange donatii pentru fundatia sa “Heal Los Angeles Foundation” al carei obiectiv este de a creste calitatea vietii pentru tinerii proveniti din familii defavorizate din centrul orasului Los Angeles, oferind acces la initiative educationale co-curriculare care vor sublinia valoarea unui stil de viata activ si sanatos si vor oferi instrumentele necesare pentru a avea acces la educatie.

Ca si in anii trecuti, petrecerea s-a tinut la casa tatalui sau din Hayvenhurst – Los Angeles, amfitrionii din acest an fiind Prince Jackson alaturi de vechiul prieten al tatalui sau, actorul de comedie Chris Tucker.
Petrecerea a avut parte si de sustinerea The Estate of Michael Jackson, acestia expunand o serie de obiecte de colectie marca Michael Jackson.

Prince a fost sustinut si de cei doi frati ai sai: Paris si Blanket dar si de o parte a familiei Jackson.
Printre cei invitati au fost si cateva celebritati americane precum Jojo Wright, Trinidad James, Dean McCarthy, Jackson Myles, MJ xyz, Anton Peeples, Raino, DJ Spinna, Finn Mathews, Tristan Rice, Slavik Pustovoytov dar si foarte multi fani Michael Jackson

Mai multe fotografii dar si informatii despre petrecerea organizata de Prince Jackson , puteti gasi pe www.MJVibe.com.

Actorul Kevin Hart si sotia sa Eniko au organizat o petrecere tematica de Halloween avand ca inspiratie videoclipul “Remember the Time“. Cuplul s-a imbracat in Eddie Murphy si Iman si chiar au angajat un MJ look-like pentru ca petrecerea lor sa fie reusita!

In Cleveland, inainte de meciul Steelers, jucatorii de baseket NFL au sosit imbracati de Halloween. Unul dintre jucatori, care este de altfel un mare fan MJ, Odell Beckham Jr., a venit imbracat ca Michael Jackson in outfit-ul Thriller!

Cantareata Lizzo i-a adus un omagiu lui Michael Jackson, imbracandu-se in papusa robotica din serialul “Squid Game” si interpretand un moment coregrafic pe piesa originala “Thriller“, in cadrul Festivalului de muzica si arte Outside Lands din San Francisco.

Un flash mob, tematic “Thriller Michael Jackson” a surprins trecatorii si turistii aflati in Piccadilly Circus din Londra, ca parte a unei extravagante de Halloween!

Michael Jackson” si “Thriller” au fost ambele in tendinte pe retelele sociale tot weekendul de Halloween. Cifrele exacte inca nu au fost date publicitatii, inca, insa albumul si, desigur, melodia “Thriller” au urcat in topurile de streaming pana la punctul de a fi numarul unu in Apple Music Chart. Noul remix al piesei “Somebody’s Watching Me” a lui Rockwell a urcat si el in top. Piesele lui Michael Jackson s-au ascultat la toate petrecerile de Halloween din intreaga lume. Videoclipul “Thriller” a castigat peste un milion de vizualizari pe Youtube in mai putin de 24 de ore!


Michael Jackson este, fara niciun dubiu – regele Halloween-ului!

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off on KING OF HALLOWEEN 2021
  “DANGEROUS” ANIVERSAR  
Posted on November 2nd, 2021 at 12:28 pm by admin

Pentru a sarbatori a 30-a aniversare a albumului Dangerous, The Estate of Michael Jackson si Sony Music vor lansa albumul o editie limitata a albumului, in format vinyl, in doua culori – rosu si argintiu.

Relansarea va avea loc in luna noiembrie, deoarece albumul original a fost lansat pe 26 noiembrie 1991.
Pana in prezent nu se stiu mai multe detalii despre noua lansare, insa mai multe site-uri de muzica din mai multe tari au deja liustat pentru pre-comanda noile vinyluri.

Pe site-ul Walmart (S.U.A.) albumul este disponibil pentru precomanda in format arginitu in vreme ce in Polonia, pe mai multe site-uri de muzica, noul vinyl este dsponibil in culoarea rosie.

Editia rosie – Polonia
Editia argintie – Walmart

Noile editii ale LP-ului Dangerous, nu contin material bonus.

Sursa: MJVibe / Walmart / empik

 
News | Comments Off on “DANGEROUS” ANIVERSAR
  UN “NOU” PLAYLIST  
Posted on November 2nd, 2021 at 11:55 am by admin

The Estate of Michael Jackson si Sony promoveaza un “nou” playlist cu piesele lui Michael Jackson pe Spotify, playlist intitulat “Deep Cuts“.

“Nou” este mult spus, deoarece acelasi playlist (cu foarte mici modificari) este disponibil pe Spotify de ceva ani…
Sub sloganul “Get deep with Michael and explore under-appreciated album tracks and rare songs, together in one playlist.” (Aprofundati mai mult pe Michael si explorati melodii subapreciate de pe albume sau melodii rare, impreuna intr-un singur playlist”).

“Noul” playlist contine 20 de piese:

 1. Who Is It
 2. Give In To Me
 3. Break Of Dawn
 4. Is It Scary
 5. Stranger In Moscow
 6. For All Time
 7. Slave To The Rhythm
 8. She Drives Me Wild
 9. Speed Demon 2012 Remaster
 10. Threatened
 11. This Time Around
 12. Can’t Let Her Get Away
 13. A Place With No Name
 14. (I like) The Way You Love Me
 15. Heaven Can Wait
 16. Whatever Happens
 17. Come Together
 18. Just Good Friends 2012 Remaster
 19. Behind The Mask
 20. Blue Gansta

Sursa: MJVibe / Spotify

 
News | Comments Off on UN “NOU” PLAYLIST
  “VACANTA NOASTRA CU MJ”  
Posted on October 20th, 2021 at 2:58 pm by admin

In ultimele zile, mai multe fragmente video si fotografii cu Michael Jackson din vacanta petrecuta in Bermuda, in 1991, au inceput sa circule pe retelele sociale ale fanilor MJ de pretutindeni.

Multi dintre noi am fost surprinsi sa vedem aceste imagini, inca nevazute ale Regelui Pop, insa acestea nu sunt de loc ceva nou… De fapt, acestea fac parte dintr-un clip TV de 6 minute lansata pe 5 februarie 2016. Nu este clar daca acesta a fost doar un trailer pentru un documentar ce urma sa apara sau un clip de doar 6 minute, de sine statator.
Povestea ar fi urmatoarea:

In 1991, familia Goldstein din Orlando, Florida a avut parte de o vacanta cu totul si cu totul neasteptata. Intr-o intorsatura bizara de evenimente, Michael Jackson a plecat in vacanta in Bermuda alaturi de familia Goldstein, la invitatia prietenului sau, actorul Macauly Culkin. Din fericire, Alan Goldstein tatal familiei – a inregistrat video intreaga vacanta, astfel ca noi astazi putem vedea aceste imagini de colectie.

In clipul de 6 minute, Alan, Lynn si fiul lor Brock, vorbesc despre experienta lor fenomenala, o data in viata, de a-si petrece vacanta alaturi de Michael Jackson. Clipul include, de asemenea, imagini video private, realizate de Alan Goldstein si o multime de fotografii personale din calatorie.

Vacanta noastra cu MJ” nu numai ca il arata pe Michael Jackson asa cum nu l-am mai vazut pana acum, ci ofera o privire intima asupra lumii tulburi, dar inocente, in care acesta a trait. “Am fost socat cand a coborat din lift pentru prima data.”, spune Alan Goldstein. “Nu credeam ca este cu adevarat el, dar, mai important, unde erau ceilalti? Adica fara anturaj, fara agenti, fara grupuri, doar el, singur.”

In 1991, Brock Goldstein avea zece ani si era un tanar actor aspirant. S-a intamplat sa fie distribuit intr-un film alaturi de Macauley Culkin in filmul “My Girl“, film care se turna la Orlando; acesta dezvoltantd o realtie de prietenie cu Culkin. Cateva luni mai tarziu, cand parintii lui Brock au anuntat ca familia pleaca in Bermuda intr-o vacanta, Brock a intrebat daca Macauley Culkin ar putea veni. Alan si Lynn au spus ca da. Apoi, cateva zile mai tarziu, Brock a mentionat ca un prieten al lui Macauley a vrut sa li se alature in Bermude. Alan Goldstein povesteste: “L-am intrebat pe Brock – cine este prietenul? Iar el mi-a raspuns: „Michael Jackson”… am crezut ca este doar fantezia unui copil de zece ani. Dar cand am ajuns in Bermuda, cine apare a doua zi: nimeni altcineva decat Michael Jackson!”

Imaginile din Bermude dezvaluie un Michael Jackson surprinzator de relaxat, care isi re-traieste literalmente copilaria cu doi copii de zece ani.
Cred ca a fost una dintre putinele momente in care a reusit sa aiba acel tip de libertate.“, spune Brock Goldstein. “Se parea ca nu vrea ca vacanta sa se termine vreodata.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off on “VACANTA NOASTRA CU MJ”
  “MOMENTS IN TIME”  
Posted on October 18th, 2021 at 10:15 am by admin

Un formular pentru inlocuirea pasaportului pierdut, completat si semnat de catre Michael Jackson si insotit de un set de fotografii de tip Polaroid, este scos, din nou, la licitatie publica de catre casa de licitatii “Moments in Time“.
Prima aparitie publica a acestui rar document, a avut loc in 2018, cand acceasi casa de licitatii a mai listat o data formularul cu pricina, insa fara sa ii gaseasca un cumparator.

Undeva, intre 1993 si 1994, Michael Jackson si-a pierdut pasaportul, fiind nevoit sa completeze o cerere de inlocuire. Formular original aproape completat este insotit de o fotografie de tip Polaroid cu patru imagini – in mod clar fotografia a fost facuta in timpul filmarilor pentru scurtmetrajul GHOSTS.
Aproape toate informatiile solicitate in formular au fost completate, inclusiv locul si data nasterii, ocupatia (Animator), numele mamei si al tatalui, inaltimea si altele astfel de informatii. Jackson a semnat formularul cu stilou negru, dar nu este datat.

Formularul a fost din nou scos la licitatie, de catre cei de la “Moments in Time“, de aceasta data pretul de pornire fiind de : 75.000 $.

Sursa: MJVibe

« Previous Entries