Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  MICHAEL JACKSON: ON THE WALL  
Posted on June 22nd, 2018 at 10:07 pm by admin

Dupa cum va informam in luna septembrie a anului trecut, National Portrait Galery din Londra va inaugura joi, 28 iunie 2018, expozitia “Michael Jackson: On The Wall” in colaborare cu The Estate of Michael Jackson.

Expozitia va explora  influenta masiva pe care Michael Jackson a avut-o asupra unor cunoscuti artisti plastici si a artei contemporane, influenta care se intinde pe mai multe generatii de artisti din intreaga lume. Momentul lansarii expozitiei va coincide cu ceea ce ar fi fost aniversarea a 60 de ani a lui Michael, din august.

Desi Michael Jackson este cunoscut pentru muzica, videoclipurile si dansul sau, influenta sa considerabila asupra artei contemporane este o poveste inca nespusa. Din momentul in care Andy Warhol  i-a folosit pentru prima oara imaginea in 1982, Michael a devenit cea mai reprezentativa figura culturala a artei vizuale, pentru o serie, extraordinara, de artisti contemporani. Pentru prima data, “Michael Jackson: On The Wall” va reuni lucrarile a peste patruzeci de artisti ale caror lucrari provin din colectii publice si private, inclusiv lucrari noi, realizate special pentru expozitie.

Paralel cu expozitia vor fi lansate si doua carti.

Prima carte se intituleaza “Michael Jackson: A celebration” si va cuprinde o colectie impresionanta de imagini provenite dintr-o varietate mare de surse, ce caracterizeaza viata lui Michael Jackson. Colectia de imagini va traversa intreaga cariera a Regelui Pop, din primii sai ani pe scena si pana in ultimele zile ale repetitilor pentru This Is It.

Puteti achizitiona cartea “Michael Jackson: A celebration AICI

 

Cea de-a doua carte se intituleaza: “Michael Jackson: On The Wall Hardcover Catalog” si cuprinde o mare parte dintre lucrarile expuse in expozitie alaturi de impresii ale artistilor in cauza, la adresa Regelui Pop: Andy Warhol, Isa Genzken , David Hammons, Glenn Ligon, etc.

Michael Jackson: On The Wall Hardcover Catalog” va fi catalogul principal al expozitiei si va fi editat intr-o editie de lux, la un pret pe masura: 35 lire.

Puteti achizitiona cartea “Michael Jackson: On The Wall Hardcover Catalog AICI

Michael Jackson: On The Wall” isi va tine deschise portile  intre 28 iunie si 29 august, biletele pentru aceasta fiind deja puse in vanzare la preturi incepand cu 15.50 lire.

Sursa: MJWN / National Portrait Gallery

 
News | Comments Off
  PEPSI CEHIA  
Posted on June 21st, 2018 at 6:48 pm by admin

In postarea anterioara vorbeam despre noua campanie Pepsi Generation si zvonul conform caruia, Cehia este prima tara din Europa in care se vor lansa dozele Michael Jackson.

Iata ca zvonul a fost confirmat, Republica Ceha (urmeaza  Slovacia si Polonia) este prima tara din Europa unde se vor comercializa doze personalizate cu Michael Jackson ca parte a campaniei Pepsi Generations.
Pentru a promova noua campanie, Pepsi Cehia a comandat o imensa pictura murala dedicata lui Michael Jackson.

Sursa: MJVibe, Pepsi Cehia

 
News | Comments Off
  “PEPSI GENERATIONS”  
Posted on June 21st, 2018 at 9:49 am by admin

Cu totii asteptam cu nerabdare si totodata contrariati, aparitia si pe piata romaneasca a dozelor/sticlelor de Pepsi, parte a campaniei Pepsi Generations, personalizate cu Michael Jackson.

Dupa lansarea campaniei “Pepsi Generations” in Statele Unite ale Americii, intreaga comunitate de fani Michael Jackson din intreaga lume asteapta cu nerabdare lansarea si in tarile lor a produselor Pepsi cu Michael Jackson imprimat pe ele… dar pana acum totul se rezuma doar la asteptare…

Luni, 18 iunie 2017, Pepsi Romania a lansat si la noi in tara campania “Pepsi Generations” insa nici urma de Michael Jackson imprimat pe doze sau sticle. Singura mentionare a “Regelui Pop” este in spotul publicitar Pepsi, spot ce a inceput sa fie difuzat atat in mediul on-line cat si la televiziuni.

Pana in acest moment doar doua tari se pot “lauda” cu Michael Jackson imprimat pe ambalajele Pepsi: Statele Unite ale Americii si China.
Saptamana trecuta a aparut insa un zvon (neconfirmat inca) cum ca si in Cehia, Pepsi a lansat o serie limitata de doze Michael Jackson.
Daca in Statele Unite ale Americii dozele Michael Jackson si standurile promotiopnale au umplut rafturile hipermarket-urilor, in China s-a lansat o singura doza Michael Jackson, parte a unui pachet promotional, editie limitata, format din patru doze.

Pana la aparitia a unor noi informatii legate de lansarea in Europa a dozelor Michael Jackson va las sa atmirati o serie de imagini cu dozele si sticlele Pepsi imprimate cu chipul lui Michael Jackson, din America:

Sursa: MJVibe, Pepsi Romania, Pepsi.com

 
News | Comments Off
  “THE WIZ” RELANSAT  
Posted on June 20th, 2018 at 12:26 pm by admin

The Wiz” se intoarce!… de aceasta data in Japonia.

Filmul “The Wiz” va fi relansat pe Blu-ray, exclusiv pentru piata japoneza pe 8 august, exact la timp pentru a marca cea de-a 60 aniversare a Regelui Pop.

Sursa: MJVibe

  MICHAEL PE BROADWAY  
Posted on June 20th, 2018 at 12:20 pm by admin

Zilele trecute, The Estate of Michael Jackson a anuntat lansarea in 2020 a unui musical inspirat din viata si cariera Regelui Pop.
Noul musical nu a primit inca un nume insa va fi in totalitate despre Michael Jackson. Iata mai jos comunicatul de presa oficial emis de catre cei de la The Estate of Michael Jackson:

The Estate of Michael Jackson a facut un parteneriat cu Columbia Live Stage pentru a concepe o productie muzicala despre Michael Jackson ce este asteptata sa fie lansata pe Broadway in 2020. Musicalul, care nu are in prezent un titlu, va fi scris de Lynn Nottage – castigator a doua premi Pulitzer si regizat de Christopher Wheeldon, castigator al premiului Tony Award. Si, desigur, coloana muzicala va fi in intregime Michael Jackson! Vor urma mai multe informatii!

Mai multe informatii despre noul proiect, marca The Estate, puteti afla AICI .

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off
  DIAMOND BIRTHDAY CELEBRATION  
Posted on June 20th, 2018 at 12:17 pm by admin

The Estate of Michael Jackson va face un parteneriat cu fundatia GAIA Elizabeth Taylor Mobile Health Clinics pentru un eveniment aniversar dedicat lui Regelui Pop, intitulat: “Michael Jackson’s Diamond Birthday Celebration“.

Pentru ca anul acesta Michael Jackson ar fi implinit 60 de ani, The Estate of Michael Jackson a decis ca traditionala aniversare anuala a Regelui Pop (29 august) din Las Vegas sa aiba ca tema principala binecunoscuta dorinta umanitara a lui Michael si visul acestuia de a putea ajuta oamenii de pe intreaga planeta aflati in dificultate.

In acest sens, The Estate a invitat fundatia GAIA Elizabeth Taylor Mobile Health Clinics sa se alature evenimentului si impreuna sa reuseasca sa stranga fonduri pentru a putea sustine un program de sanatate, umanitar, dedicat persoanelor aflaze in zolele sarace rurale din Malawi.

Pentru cei interesati de eveniment dar si pentru mai multe informatii vizitati pagina oficiala de Facebook a evenimentului AICI .

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off
  JULIEN’S AUCTIONS  
Posted on May 5th, 2018 at 5:57 pm by admin

Casa de licitatii Julien’s Auctions urmeaza sa scoata la licitatie publica un nou lot, destul de important, de obiecte si piese vestimentare ce i-au apartinut Regelui Pop, pe 19 mai 2018, la New York, ca parte a licitatiei “Music Icons“.

Noi si noi lucruri ce au apartinut candva lui Michael Jackson sunt scoase la vanzare ele urmand sa se imprastie peste tot in lume, in colectii private; astfel spulberandu-se, pe zi ce trece, visul fanilor de a vedea intr-o buna zi un muzeu Michael Jackson.

Noul lot Michael Jackson scos la licitatie parcurge o perioada lunga de istorie Michael Jackson, incepand cu o serie de obiecte din perioada Jackson 5 si parcurgand mai multi ani pana in anii 2008, printr- serie de obiecte din colectia Neverland.
Printre cele mai interesate obiecte scoase la licitatie se numara un mulaj facial folosit pentru scurt metrajul GHOSTS, o jacketa Thriller, intreaga tinuta Come Togheter, o camase folosita in videoclipul Leave Me Alone si multe altele.

Sursa: MJVibe

  “MUSIC GENERATION SERIES”  
Posted on May 3rd, 2018 at 9:26 pm by admin

Dupa cum va informam in ultima postare din luna februarie, Michael Jackson a fost ales de care cei de la Pepsi pentru a aparea intr-un spot publicitar aniversar al celebrei companii.

Intitulata “Celebrating Every Generation“, noua campanie Pepsi isi doreste sa marcheze aniversarea a 120 de ani de cand celebra bautura racoritoare a fost lansata pe piata.
Saptamana aceasta, campania Pepsi, “Celebrating Every Generation” a mers mai departe, lansand o serie limitata de trei doze; serie intutulata “Music Generation Series“, doze pe a caror eticheta apar trei legende din industria muzicii:Britney Spears, Ray Charles si desigur Michael Jackson.

Seria limitata de doze Pepsi, parte a campaniei “Celebrating Every Generation” este disponibila doar Statele Unite ale Americii, pana in momentul de fata neexistand nicio informatie oficiala legata de o posibila extindere a campaniei “Celebrating Every Generation” si in alte tari ale lumii.

Folosirea imaginii Regelui Pop pe noile doze editie limitata Pepsi are aprobarea celor de la The Estate of Michael Jackson, acest lucru facand aceste doze in editie limitata, sa fie considerate ca piese de colectie oficiale Michael Jackson.

Noua, celor din Romania, nu ne ramane de facut decat sa ne rugam ca cei de la Pepsi Romania sa aduca si pe plaiurile mioritice cele tei doze editie limitata “Music Generation Series“.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off
  PLANURILE FRATILOR JACKSON…  
Posted on May 3rd, 2018 at 9:21 pm by admin

Da, ati auzit bine: The Jacksons isi doresc sa performeze alaturi de holograma fratelui lor, Michael Jackson… isi doresc…

Am vorbit public despre ideea unei holograme si chiar o luam in considerare.” a declarat Tito Jackson in mai multe interviuri acordate presei din Marea Britanie.
Ni s-a oferit o holograma a lui MJ pentru a o avea in concertele noastre asa ca este o posibilitate mare ca aceasta sa apara alaturi e noi.” a continuat acesta.

Speculatii legate de o posibila “reuniune” The Jacksons si holograma fratelui lor au fost aruncate in spatiul virtual, de catre fratii Jackson, imediat dupa alte doua anunturi importante: reuniunea trupei ABBA pentru o serie de concerte si un concert cu holograma lui Roy Orbison.

Planurile fratilor Jackson par marete si oarecum iminente insa nu trebuie omis faptul ca toate drepturile asupra imaginii si numelui lui Michael Jackson sunt, inca, detinute de catre The Estate of Michael Jackson, acestia fiind extrem de “zgarciti” atunci cand vine vorba de a-si da acordul pentru ca o terta persoana sau institutie sa se foloseasca de imaginea si numele Regelui Pop.

Daca planurile fratilor Jackson vor primii vreodata acordul The Estate, ramane de vazut; cert fiind faptul ca The Estate of Michael Jackson nu exceleaza la capitolul generozitate, acestea au mari sanse sa ramana doar la stadiul de planuri.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off
  SPOT PUBLICITAR PEPSI  
Posted on February 2nd, 2018 at 10:42 am by admin

Saptamana trecuta va anuntam de posibilitatea ca Michael Jackson sa apara din nou intr-o reclama Pepsi, debutul acesteia fiind in celebra pauza Super Bowl… iata ca acest lucru s-a confirmat: Michael Jackson apare in cel mai nou spot publicitar.

Noul spot publicitar aniversar, celebreaza istoria de 120 de ani a comaniei Pepsi, “Celebrating Every Generation” trecand in revista o serie de evenimente emblematice din istoria atat de tumultoasa a omenirii. In spotul publicitar aniversar apar o serie de imagini din alte campanii publicitare mai vechi ale celebrei companii.

Michael are o aparitie foarte scurta, marcand intr-o orarecare masura anii ’80, totul derulandu-se pe strazile zilelor noastre prin intermediul unui smart phone.
Dar mai bine sa urmarim noul spot publicitar si sa ne bucuram de moment:

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off

« Previous Entries