Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  #MJINNOCENTDAY  
Posted on March 18th, 2019 at 10:53 am by admin

 
News | Comments Off
  CONCERT EXCLUSIV  
Posted on February 13th, 2019 at 11:25 am by admin

Cu totii stim seria de declaratii confuze si uneori malitioase pe care Quincy Jones le-a facut la adresa lui Michael Jackson in ultimii ani insa de aceasta data, vestile venite din partea legendarului producator sunt unele ce ne bucura.

Pentru prima data in cariera sa, Quincy va organiza un concert comemorativ dedicat celor trei albume pe care le-a lucrat alaturi de Michael Jackson: “Off The Wall”, “Thriller” si “Bad”.
Concertul live este programat pentru 23 iunie 2019, la The O2 Arena din Londra si va fi sustinut de o orchestra simfonica condusa de Jules Buckley si Quincy Jones si o serie de invitati speciali – invitati ce vor fi anuntati in curand.

Off The Wall” 1979, “Thriller” – 1982 si “Bad” – 1987, albumele reprezinta un punct de referinta unic, triptic in cultura populara, conducand atat la succese comerciales critice de neegalat, cat si la o masiva influenta asupra muzicii din epoca respectiva dar si peste ani.
Cele trei albume s-au vandut împreuna in peste 150 de milioane de exemplare in intreaga lume, cu o lista impresionanta de discuri si premii de platina, incluzand atat “Off The Wall“, cat si “Thriller“, care au fost introduse in GRAMMY Hall of Fame in 2008.
Combinand intr-un mod extrem de inteligent stilurile disco, R & B si pop, albumele au dat nastere catorva dintre cele mai cunoscute si fredonate piese ale tuturor timpurilor, printre care “Do not Stop“, “Beat It“, “Billie Jean“, “Smooth Criminal” , si altele.

Daca sunteti interesat sa participati la acest concert, puteti urmarii intreg parcursul evenimentului cat si vanzarea de bilete pe pagina oficiala a evenimentului: AICI!

 

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off
  COMUNICAT DE PRESA  
Posted on January 28th, 2019 at 6:47 pm by admin

Michael Jackson este fratele si fiul nostru. Suntem furiosi pentru ca mass-media, fara nici cea mai mica dovada sau probe reale, a ales sa creada ceea ce spun doi mincinosi in detrimentul sutelor de familii si prieteni din intreaga lume care au petrecut timp, la Neverland, cu Michael si au cunoscut amabilitatea si generozitatea sa legendara. Suntem mandri de tot ceea ce reprezinta Michael Jackson.
Intotdeauna oamenii l-au vanat pe Michael. A fost o tinta usoara deoarece a fost unic. Dar, Michael a fost subiectul mai multor investigatii care au inclus si o perchezitie neanuntata la Neverland si la alte proprietati, precum si un proces in care juratii l-au gasit COMPLET NEVINOVAT. Nu a existat niciodata nici cea mai mica urma sau dovada de ceva nepotrivit. Cu toate acestea mass-media este dispusa sa creada pe acesti mincinosi.
Intotdeauna Michael a intors si celalalt obraz si noi am procedat la fel atunci cand oamenii au atacat un membru al familiei noastrte – asa functioneaza familia Jackson. Insa nu mai putem sa luam atitudine cand acest linsaj mediatic este in desfasurare si toti acesti vulturi care pe Tweeter si pe alte retele sociale se iau de el fara macar sa il fi cunoscut. Michael nu mai este aici sa se apere singur, altfel aceste acuzatii nu ar mai fi fost facute.
Realizatorii acestui documentar nu sunt interesati de adevar. Ei nu au intervievat nici macar o singura persoana care sa il fi cunoscut pe Michael cu exceptia celor doi mincinosi si familile lor. Acesta nu este jurnalism, si nu este corect, iar acum media perpetueaza aceste povesti.
Dar adevarul este de partea noastra. Cautati informatii despre acesti oportunisti. Faptele nu mint, oamenii insa o fac. Michael Jackson a fost si va fi 100% nevinovat in fata acestor acuzatii.

Familia Jackson

 

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off
  “HOODIE”  
Posted on January 26th, 2019 at 5:05 pm by admin

Cantaretul, actorul si dansatorul american, Omarion, a lansat o noua piesa si videoclip intitulat “Hoodie” dedicat idolului sau Michael Jackson.
Clipul a fost lansat pe 18 ianuarie, si contine o serie de miscari, imagini si concepte ce se regasesc in videoclipurile Regelui Pop.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off
  COMUNICAT THE ESTATE  
Posted on January 26th, 2019 at 5:03 pm by admin

“Leaving Neverland” nu este un documentar, este un fel de asasinat de genul tabloid, asasinat pe care Michael Jackson l-a indurat cat traia si pe care trebuie sa il indure si acum, dupa moarte. Documentarul face niste acuza?ii necontrolate care se presupune ca au avut loc acum 20 de ani si le trateaza ca fiind fapte reale. Aceste afirmatii au stat la baza proceselor depuse de ace?ti doi mincinsi, care au fost in cele din urma respinse de un judecator. Cei doi acuzatori au depus marturie sub juramant ca aceste evenimente nu au avut loc niciodata. Ei nu au furnizat dovezi noi si nici o dovada in sprijinul acuzatiilor lor, ceea ce inseamn? ca intregul film se bazeaza exclusiv pe cuvantul a doua persoane ce au mintit sub juramant.

Cu toate acestea, regizorul a recunoscut la Festivalul de Film Sundance ca si-a limitat interviurile doar la cei doi acuzatori si familile lor. In acest mod, el a evitat in mod intentionat sa intervieveze numeroase persoane care de-a lungul anilor au petrecut mult timp cu Michael Jackson si au declarat fara echivoc ca acesta a tratat copiii cu respect si nu le-a facut nimic rau. Decizia sa nu includa niciuna dintre aceste voci independente, care ar putea contesta povestea pe care a vrut sa o vanda, regizorul a exclus si verificarea altor surse, astfel incat a realizat o poveste flagranta, spusa doar de o parte, astfel ca spectatorii sa nu aiba niciodat? o imagine echilibrata a situatiei.

Timp de 20 de ani, Wade Robson a negat in instanta si in numeroase interviuri, inclusiv dupa ce Michael a murit, ca ar fi fost o victima, declarand ca este recunoscator pentru tot a facut pentru el Michael. Familia sa a beneficiat de bunatatea, generozitatea si cariera lui Michael pana la moartea lui Michael. Ce nu s-a spus in documentarul Leaving Neverland a fost faptul ca, atunci cand lui Robson ia fost refuzat un rol intr-o productie Cirque du Soleil despre Michael Jackson, au aparut brusc afirmatiile sale acuzatoare.

Suntem extrem de empatici cu orice victima legitima a unui abuz asupra vreunui copilului. Acest documentar face, totusi, acelor victime un dezavantaj. Desi se sustine ca nu banii sunt motivul acestor acuzatii, banii au fost intotdeauna miza – milioane de dolari – datand din 2013, cand atat Wade Robson, cat si James Safechuck, care au aceeasi firma de avocatura in spate, si-au lansat pretentii financiare impotriva The Estate of Michael Jackson. Acum ca Michael nu mai este aici pentru a se apara, Robson, Safechuck si avoca?ii lor isi continua eforturile pentru a obtine notorietate si foloase materiale, facand aceleasi acuzatii pe care un juriu l-a descalificat gasindu-l nevinotat, atunci cand traia.

The Estate of Michael Jackson

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off
  DANGEROUS – POKET EDITION  
Posted on January 26th, 2019 at 2:51 pm by admin

Sixteen11 Media Group Limited a lanat Ultimate Collector Book Volume IV: Dangerous in format Pocket Edition .

Aceasta este a doua Pocket Edition lansate ca parte a colectiei  Collector Book Series de catre Sixteen11 Media Group Limited. Cei care au ratat editia clasica in format A4 a Collector Book Volume IV: Dangerous, au acum posibilitatea sa achizitioneze editia de buzunar in format A5, editie perfecta pentru vacante, atunci cand suntati in cautarea materialelor de colectie Michael Jackson.
Noua editie este deja dispnibila pentru a fi comandata on-line, termenul de expediere fiind de 2 martie 2019.
Publicistul a vrut sa aduca o ata cu lansarea noii editii: “unele vesti bune fanilor, in acest moment cand documentarul desgustator urmeaza sa fie difuzat la Park City UT si de altfel sa arate cat de mult a oferit Michael, noua colectonarilor… dar si restului lumii.”

COMANDA AICI!

Comunicat de presa emis de Sixteen11 Media Group Limited :

Este o mare placere pentru noi, ca astazi, la fel ca si in alte zile, sa lansam cea de a doua editie Pocket Edition: The Ultimate Collector Book Volume IV – DANGEROUS, disponibila pentru comanda online incepand cu ora 4 GMT.
Editia de buzunar a editiei sold out Volume IV, este perfecta sa o luati cu voi atunci cand mergeti la cumparaturi in cautare de materiale din perioada Dangerous! Mai mica si mult mai practica, cu un nou design al copertii, cartea contine peste 600 de pagini de materiale de colectie Michael Jackson din perioada Dangerous.
Aceatsa editie de buzunar este LIMITATA asa ca nu asteptati pra mult si comandati-va astazi un xemplar. Livrarea va incepe cu 2 martie.
Am decis sa lansam aceatsa editie de buzunar astazi, exact la ora 4 PM GMG pentru a aduce unele vesti bune fanilor, in acest moment cand documentarul desgustator urmeaza sa fie difuzat la Park City UT si de altfel sa arate cat de mult a oferit Michael, noua colectonarilor… dar si restului lumii.

F: A5 format
Format: Paperback
Pages: 684
Price: £35.00
ISBN: 978-0-9931780-1-6
Publisher: Sixteen 11 Media

Sursa: Sixteen11 Media Group Limited, MJVibe

 
News | Comments Off
  MADRID ES NEGRO  
Posted on January 26th, 2019 at 2:44 pm by admin

Organizatorii celei de a 9 editie a festivalului “Madrid es negro” [Madrid este negru] au decis ca in acest an sa aduca un tribut celui mai mare artist afro-american din istorie: Michael Jackson.

Madrid es negro” este un festival de muzica si dans, organizat annual de comunitatea neagra din Spania si care se doreste a fi un promotor al artistilor de culoare si operei lor artistice.

Festivalul se va desfasura in Madrid intre 31 ianuarie si 9 martie si va cuprinde o serie de manifstari artistice ce vor aduce in evidenta impactul major pe care Michael Jackson l-a avut asupra muzicii, dansului si culturii, la nivel global.

Debutul festivalului va avea loc pe 31 ianuarie la Fnac Forum cu un concert de muzica gospel intitulat “10 years without Michael Jackson“, piesele fiind, binenteles, din repertoriul Regelui Pop.

Pe data de 3 martie grupul gospel intitulat “Gospel Factory” va sustine un al doilea concert Michael Jackson la Sala But. Pe data de 2 martie, Delia Records va sustine un seminar destinat dansatorilor in care tema principala va fi magia dansului lui Michael Jackson.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off
  BILLIE JEAN – COVER  
Posted on January 26th, 2019 at 2:28 pm by admin

The Weezer, o formatie americana de rock formata in 1992 in Los Angeles si formata in prezent din: Rivers Cuomo, Patrick Wilson, Brian Bell, and Scott Shriner, tocmai ce si-a lansat cel mai nou album; un album de 10 coveruri… si ghiciti ce?
Billie Jean este una dintre piesele alese de membrii trupei The Weezer pentru a face parte de pe noul lor album.

Weezer (Teal Album) tracklist:

Africa (Toto Cover)
Everybody Wants to Rule the World (Tears for Fears Cover)
Sweet Dreams (Are Made Of This) (The Eurythmics Cover)
Take On Me (a-ha Cover)
Happy Together (The Turtles Cover)
Paranoid (Black Sabbath Cover)
Mr. Blue Sky (Electric Light Orchestra Cover)
No Scrubs (TLC Cover)
Billie Jean (Michael Jackson Cover)
Stand By Me (Ben E. King Cover)

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off
  MJ BE@RBRICK  
Posted on January 24th, 2019 at 1:19 pm by admin

Japonia este si va ramane una dintre cele mai “altfel” tari din lume, japonezii traind intr-o “alta lume” atunci cand vine vorba de moda, tehnologie, obiceiuri si cultura.

Daca nu stiati, va informez acum ca figurinele  sunt extrem de apreciate in Japonia, acestea fiind pe langa scumpe, extrem de cautate de colectionarii de jucarii.
Reprezentrand niste ursi, figurinele BE@RBRICK sunt lansate in sute de variante, reprezentand o serie de personaje de film, desene animate, personalitati, etc. Acestea sunt disponibile in doua variante: de 70mm?280mm si/sau 700mm.
Surprinzator sau nu, figurinele BE@RBRICK au incepand de astazi un nou model inspirat de insusi Regele Pop.
Michael Jackson Thriller si Michael Jackson Zombie Thriller sunt cele doua variante ale noilor figurine BE@RBRICK, care surpinzator, au acceptul celor de la The Estate, fiind astfel niste produse Michael Jackson oficiale.

Michael Jackson TM ;
Rights of the Publicity and Persona Rights:
Triumph International, Inc.
(C) 2019 Triumph International, Inc.
Licensing Representative: Authentic Brands Group, LLC
BE@RBRICK TM & (C) 2001-2019
MEDICOM TOY CORPORATION. All rights reserved.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off
  “DON’T STOP ‘TIL YOU GET ENOUGH”  
Posted on January 24th, 2019 at 11:44 am by admin

Noul musical Michael Jackson, intitulat “DON’T STOP ‘TIL YOU GET ENOUGH” va avea premiera la Chicago in toamna anului 2019.

The Estate a anuntat prin intermediul retelelor sociale ca noul musical va include peste 25 de piese din repertoriul lui Michael Jackson si va debuta in Chicago la Nederlander Theatre pe 29 octombrie 2019 pana pe 1 decembrie 2019.

Musicalul, a carui coloana sonora contine muzica lui Michael Jackson si susceptibil de a atrage atentia globala, este produs de catre The Estate of Michael Jackson in colaborare cu Columbia Live Stage. Scenariul este scris de catre castigatorul premiului Pulitzer, scriitoarea Lynn Nottage, regia si coregrafie fiind semnata de catre Christopher Wheeldon, fost coregraf al New York City Ballet, apreciat la nivel global pentru musicalul “An American in Paris” regizat de el pe Broadway.

Acesta nu este un spectacol Cirque du Soleil, nu este un show tribut si nici macar o hagiografie.” a declarat Nottage marti, intr-un interviu, referindu-se la cele doua productii Cirque du Soleil dedicate Regelui Pop.
Ne straduim sa spunem povestea unui moment din viata unui om foarte complicat a carui viata era foarte plina.”

Perioada din viata Regelui Pop aleasa pentru a fi transformata intr-un musical este pozitionata in timpul turneului “Dangerous World Tour“, un efort enorm, intins pe 17 luni de calatorit si concertat live, de strans bani pentru fundatia sa caritabila Heal The World si performand in fata a peste 3,5 milioane de oamnei pe 70 stadioane, din Bucuresti la Bangkok intre 1992 si 1993.

Ne indreptam atentia asupra procesului de creatii a muzicii” a declarat Nottage, subliniind faptul ca The Estate a acordat mana libera in procesul creativ, intelegand faptul ca “Michael va veni intotdeauna cu o controversa.“.

Suntem cu totii constienti ca nu ne dorim ca musicalul sa fie un concert al unui imitator” a declarat Wheeldon intr-un interviu acordat publicatiei Tribune. “Ne dorim sa fie portretul unui artist, un om al contradictiilor ce destine atat de multa frumusete. O viata ca a lui Michael este atat de bogata, intensa, agitata. Dar au existat aceste momente de iluminare. Dorim sa il comemoram pe Michael si sa ii ascultam melodiile cu adevarat.

Nottage a mai adaugat ca alegerea acestei perioade din viata lui Michael nu a fost intamplatoare. Turneul Dangerous World Tour a fost varful carierei lui Michael, urmand unor albume precum “Thriller“, “Off the Wall” si “Bad“.
Am dorit sa analizam aceasta perioada a vietii lui si sa intocmim lista de piese. Care erau ingredientele geniului sau? Chiar vreau sa aflu cine era si sa patrund in interiorul geniului sau. Oamenii nu stiu cat de implicat si ce control avea Michael asupra artei sale. Aceasta imagine a omului bland cu o voce subtire este contrazisa de realitatea unui stralucit om de afaceri, producator, compozitor si designer.
Urma pe care Michael a lasat-o pe aceasta lumea a fost una mareata.”

Castingul productiei muzicale nu a fost inca stabilit, la fel cum nci numarul total de artisti ce vor urca pe scena, dar ceea ce este cert este faptul ca vor exista mai multi performeri. Un tanar artist il va interpreta pe Jackson ca si copil pe vremea cand a cunoscut faima la nivel global.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off

« Previous Entries