Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  SPOT PUBLICITAR PEPSI  
Posted on February 2nd, 2018 at 10:42 am by admin

Saptamana trecuta va anuntam de posibilitatea ca Michael Jackson sa apara din nou intr-o reclama Pepsi, debutul acesteia fiind in celebra pauza Super Bowl… iata ca acest lucru s-a confirmat: Michael Jackson apare in cel mai nou spot publicitar.

Noul spot publicitar aniversar, celebreaza istoria de 120 de ani a comaniei Pepsi, “Celebrating Every Generation” trecand in revista o serie de evenimente emblematice din istoria atat de tumultoasa a omenirii. In spotul publicitar aniversar apar o serie de imagini din alte campanii publicitare mai vechi ale celebrei companii.

Michael are o aparitie foarte scurta, marcand intr-o orarecare masura anii ’80, totul derulandu-se pe strazile zilelor noastre prin intermediul unui smart phone.
Dar mai bine sa urmarim noul spot publicitar si sa ne bucuram de moment:

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off
  MJ QUIDD  
Posted on February 2nd, 2018 at 10:40 am by admin

The Estate of Michael Jackson si Authentic Brands Group (ABG) au facut echipa si au lansat primele autocolante digitale oficiale Michael Jackson si carduri de tranzactie, pentru utilizatorii iOS si Android ai aplicatiei Quidd.

Acestea sunt primele si singurele autocolante digitale oficiale Michael Jackson si carduri de tranzactii lansate vreodata sub licenta Michael Jackson. Incepand de acum, pentru prima oara, fanii Michael Jackson pot colectiona o serie de autocolante digitale Michael Jackson in editie limitata prin aplicatia Quidd si sa le foloseasca cand comunica cu prietenii lor prin intermediul iMessage.

De asemenea, fanii mai pot colectiona o serie limitata de carduri digitale Michael Jackson pentru a retrai unele dintre cele mai frumoase amintiri legate de Michael Jackson.
Pentru cei care nu sunt familiarizati cu termenii media, aplicatia Quidd este cea mai mare platforma de vanzare, schimburi si utilizare a unor produse digitale premium editie limitata. Disponibila gratuit pentru dispozitivele ce folosesc iOS si Android, aplicatia Quidd permite fanilor sa cumpere, detina si sa foloseasca o serie de materiale digitale precum: autocolante digitale, GIF-uri, carduri electrinice, jocuri, etc.

Cei interesati de aplicatia Quidd si de noua colectie de autocolante si carduri digitale Michael Jackson, pot afla mai multe intrand pe pagina oficiala QUIDD .

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off
  PEPSI GENERATION 2018  
Posted on January 24th, 2018 at 12:25 pm by admin

Toata lumea cunoaste, cu siguranta, recitalul exploziv sustinut de Michael Jackson in pauza finalei Super Bowl din 1993. Se pare ca in 2018, celebra pauza Super Bowl (4 februarie) il va aduce pe Michael inapoi. Desigur, nu pentru un alt recital exploziv ci prin intermediul unui spot publicitar.

Noua lansata campanie Pepsi Generation aduce un tribut traditiei de peste 120 de ani a companiei in istoria culturii pop, prin aducerea in actualitate a c elebrului model Cindy Crawford.
Chiar si Michael Jackson ar putea avea o revenire datorita unor imagini din spoturile publicitare realizare de Regele Pop in intervalul 1983 – 1992.

Cu toate ca brand-ul nostru a fost fondat cu mai bine de un secol in urma, Pepsi si-a pastrat spiritul tanar si libertatea unei noi genaratii.” a declarat Chad Stubbs, vice presedintele Pepsi Trademark, North America.
2018 va fi un an in care vom celebra trecutul in timp ce imbratisem viitorul; intotdeauna incurajandu-ne consumatorii sa faca ceea ce iubesc ei mai mult si sa aiba putina distractie in viata lor.
Pana la vizionarea spotului aniversar Pepsi Super Bowl, va invit sa urmariti cateva dintre cele mai cunoscute spoturi publicitare realizate de Michael Jackson pentru celebra companie de bauturi racoritoare:

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off
  JACKSON ON STRINGS  
Posted on January 24th, 2018 at 11:59 am by admin

Quartetul “Fair Play Quartet” din Polonia a lansat la sfarsitul anului trecut un album inspirat din hiturile Regelui Pop, intitulat “Jackson on Strings“.
Cei patru membrii ai quartetului Paulina Masty?o, Justyna Milkiewicz, Agnieszka Zagroba-Klahs si Jan Stok?osa au gasit un mod de a combina instrumentele traditionale cu muzica pop, reinterpretand hiturile clasice ale Regelelui Pop intr-un mod cu totul si cu totul inedit.

Nu este usor deoarece piesele lui Michael sunt bazate pe beat sau bass si tobe. Instrumentele cu coarde nu sunt ritmice insa muzical, cea mai mare provocare este tinem ritmul fara sa renuntam insa la armonie.”

Cei patru mizicieni au ales pentru albumul lor “Jackson on Strings” urmatoarele piese clasice din repertoriul Regelui Pop:
01. Thriller
02. Black or white
03. Give in to me
04. Rock with you
05. Man in the mirror
06. Love never felt so good
07. Smooth criminal
08. Human nature
09. Bad
10. Billie Jean

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off
  “LIP SYNC BATTLE”  
Posted on January 24th, 2018 at 11:17 am by admin

Celebrul show de televiziune “Lip Sync Battle” a dat pe 19 ianuarie startul unui nou sezon.

Extrem de urmarit, “Lip Sync Battle” este un show de televiziune unde mai multe celebritati incearca sa imite o serie de personalitati muzicale facand “playback”.

Primul show al noului sezon “Lip Sync Battle” a fost dedicat in intregime lui Michael Jackson, concurentii trebuind sa abordeze o serie de piese din repertoriul Regelui Pop.
Concurentii au fost sustinuti si de o parte din distributia MJ ONE – unul dintre cele mai de succes spectacole Cirque du Soleil.

Iata mai jos o serie de imagini video dar si pohoto din editia speciala “Lip Sync Battle – Michael Jackson
Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off
  WORLD MUSIC GALLERY  
Posted on January 24th, 2018 at 11:14 am by admin

Mai multe tipuri de instrumente muzicale, traditionale si moderne au fost expuse la World Music Gallery, in Jatim Park 3, aflat in zona turistica a orasului Batu, Java de Est.

Desfasurata pe o suprafata de 3 000 de metrii patrati, galeria curprinde o colectie larga de instrumente de suflat si de percutie adunate din intreaga lume dar si o intreaga serie de instrumente moderne aferente unor genuri de muzica moderne.

O componenta interesanta a expozitiei este colectia de chitari ce au apartinut unor legende ale muzicii precum: Eross Chandra, Bon Jovi si Eric Clapton.

Expozitia mai cuprinde si cateva figuri de ceara ce ii nfatiseaza pe cei doi Regi ai muzicii: Elvis Presly si Michael Jackson, acestia beneficiind de o zona speciala dedicata acestora.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off
  COMUNICAT THE ESTATE  
Posted on December 14th, 2017 at 10:32 am by admin

Buna ziua #MJFam!

Dupa cum multi dintre voi ati vazut, urmarind pe retelele sociale postarile din ultimele sase zile, de pe conturile sociale ale lui Michael, un nou scurt metraj “Blood On The Dance Floor 2017” este pe cale sa fie lansat. Este vorba despre o versiune contemporana a scurt metrajului iconic, din 1997 a lui Michael insa cu momente de dans noi oferite de o parte din talentata distributie a show-ului “Michael Jackson ONE”. Va fi postat pe canalele oficiale Michael Jackson de pe Youtube si Vevo pe 14 decembrie la ora 7 a.m –costa de Est .
The Estate se bucura ca toata lumea va vedea noul clip si spera ca le va si placea.

Sarbatori Fericite!

Sursa: MJOnline – The Official Online Team of The Michael Jackson Estate

 
News | Comments Off
  LEON KOMPOWSKY S-A INTORS!  
Posted on December 13th, 2017 at 10:47 am by admin

Faimosul personaj The Simpsons, Leon Kompowsky, interpretat de Michael Jackson in 1991 s-a intors sa cante “Happy Birthday Lisa” intr-un nou episod al serialului “The Simpsons“!

Episodul intitulat “Mr. Lisa’s Opus” a fost difuzat pe 3 decembrie (Ep.8, sezonul 29) in Statele Unite ale Americii. In acest episod Lisa implineste 21 de ani iar familia i-l aduce pe Leon sa ii cante o noua versiune a faimosului cantec.

Mr. Lisa’s Opus” (2017)

Actorul care interpreteaza partea “Michael Jackson” in acest episod este acelasi actor care a interpretat si versiunea din episodul “Stark Raving Dad” (1991): Kipp Lennon (actor care si-a imprumutat vocea personajului Michael Jackson in filmul “The Jacksons: An American Dream“).

 

 

Stark Raving Dad” (1991)

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off
  FUZZBALL LA LICITATIE…  
Posted on December 13th, 2017 at 10:43 am by admin

O noua licitatie publica este pa cale sa debuteze pe 16 decembrie.
De data aceasta compania Disney este in centrul atentiei; peste 100 de obiecte, postere, costume, manuale, obiecte promotionale, etc din colectile Disney vor fi scoase la licitatie.

Unul dintre cele mai spectaculoase obiecte scoase la licitatie este Fuzzball: o marioneta mecanizata folosita in timpul filmarilor pentru productia Disney, “Captain Eo” (1986).
Papusa mecanica este insotita de o scrisoare de autenticitate semnata de Rick Baker: “Am inspectat personal aceasta piesa si pot certifica ca este o papusa Fuzzball originala, controlata prin telecomanda realizata de studiourile mele pentru productia scurt metrajului “Captain Eo”.

Papusa este confectionata dintr-o serie de materiale precum burete, latex si contine un mecanism mecanic cotroilabil de la distanta. Aceasta a fost expusa in diferite vitrine in parcurile de distractie Disney; fiind acum comercializata intr-o caseta de sticla alaturi de o imagine din film si o placheta metalica gravata.
Pretul de pornire a licitatiei pentru aceasta este de 50 000 dolari – un pret extrem de mare avand in vedere valoarea sa culturala.
Alaturi de Fuzzball, Disney mai scoate la licitatie o serie de postere, bilete, invitatii si alte obiecte de colectie ce au legatura cu scurt metrajul “Captain Eo“.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off
  “FEVER MICHAEL JACKSON”  
Posted on December 7th, 2017 at 10:39 am by admin

Este binecunoscuta pasiunea japonezilor pentru tot ceea ce insemana jocurile video si mecanice!
The Estate of Michael Jackson a semnat de curand o intelegere cu firma japoneza Sankyo; o companie ce produce jocuri video de tipul “pinball machines”, ce combina efecte luminoase, bile metalice si muzica, pentru a produce un astfel de tonomat intitulat  “Fever Michael Jackson“.

BAD“, “Beat It“, “Smooth Criminal“, “Don’t Stop Till You Get Enough“, “Billie Jean“, “Jam” si “Thriller” marcheaza diferitele nivele ale jocului, la fiecare nivel facandu-se o serie de referiri directe catre Regele Pop, precum Toaster, the Moonwalk, 777, etc.

Consola mecanica este deja disponibila in salile de jocuri din intreaga Japonia bucurandu-se de un real succes in randul pasionatilor de jocuri mecanice.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off

« Previous Entries