Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  zvonuri  
Posted on April 26th, 2008 at 9:33 am by admin

     Zvonurile si speculatiile referitoare la viata personala dar si profesionala a lui Michael Jackson au impanzit media in ultimii ani parca mai mult ca niciodata, in asteptarea unui nou album presa lanseaza tot felul de zvonuri unele  credibile altele nu.
     In urma cu cateva zile New York Post a publicat un articol in care sustinea ca surse din anturajul lui Michael Jackson au dezvaluit faptul ca Michael se afla in stidioul de inregistrari pentru a termina de inregistrat noul sau material.
     Acestia sutin ca au informatii cum ca  Jackson s-ar afla in studioul Palms din Las Vegas unde inregistreaza alaturi de producatori precum RedOne si Akon.
     “Michael isi produce singur albumul si  il va vinde unei case de productie cand va fi gata” a declarat sursa pentru New York Post. “Michael nu si-a luat copii in studioul de inregistrari. Realizeaza ca acest lucru este foarte important pentru el si nu vrea ca atentia sa ii fie distrasa in vre-un fel”.
     Artistul – despre care se spunea ca ar fi avut o relatie cu dadaca copiilor sai – si-a pus chiar si viata amoroasa deoparte pentru moment. “Nu vrea sa se implice in nicio relatie amoroasa cu o femeie pana nu termina de inregistrat”, a mai declarat sursa, “A rupt relatia cu dadaca – nu mai se afla in preajma lui in acest moment”.

sursa: New York Post

 
News | Comments Off on zvonuri