Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  zvonuri  
Posted on September 24th, 2010 at 10:07 am by admin


     In ultimele zile zvonurile legate de lansarea noului album Michael Jackson circula mai liber ca oricand dand o serie de emotii fanilor Michael Jackson dornici sa asculte “ceva nou” din partea idolului lor.
     Dupa cum se zvonea inca de asta primavara, noul album va trebui sa fie lansat undeva in luna noiembrie a acestui an, insa situatia este inca incerta avand in vedere ca, desi mai sunt decat doua luni pana la presupusul mare eveniment, SONY nu ofera nicio informatie in acest sens.
     Mai multe articole de presa  au facut subiectul primelor pagini ale tabloidelor dar si revistelor de specialitate din lumea intreaga, venind cu tot felul de informatii in acest  sens.
     Celebrul, de acum, jurnalist Roger Friedman s-a aratat sceptic cu privire la faptul ca noul material audio va fi gata pentru a putea fi lansat in luna noiembrie a acestui an.
     Zvonurile insa nu se opresc aici. Mai multe asa zise surse SONY au declarat mai multor presedinti de fan cluburi Michael Jackson ca in luna noiembrie pe langa noul album va fi lansat si un box set ce va contine trei DVD-uri cu videoclipurile Regelui Pop dar si cu o serie de imagini nemaivazute de public din timpul filmari acestora, dar si un videoclip filmat de Jackson si nelansat niciodata. Chiar daca aceasta stire nu a fost niciodata confirmata de vre-o sursa oficiala sau de catre presa, fanii Michael Jackson fac deja speculatii pe marginea, asa zisului nou videoclip, incercand sa banuiasca despre ce videoclip ar fi vorba. Toate banuielile se indreapta catre “One More Chance” videoclip filmat in toamna anului 2003 in Las Vegas, clip care nu a mai fost terminat din cauza scandalului de molestare sexuala in care Michael Jackson a fost implicat.
     “Bomba” este insa aruncata de site-ul celebrului magazin de muzica HMV, site care incepand cu aceasta saptamana a postat pe paginile sale posibilitatea unei pre-comenzi pentru un album nou Michael Jackson.
HMV nu dau multe detalii despre acest nou “produs” Michael Jackson, ei oferind decat cateva informatii vagi : “Michael Jackson New Album Out Soon – Release date: 22-11-2010, Format: CD, Number of Discs: 1, Catalogue Number: PRERELCD, Label: SONY” (Album Nou Michael Jackson in curand, data lansarii: 22-11-2010, Format: CD, Nr. discuri: 1, Nr. Catalog: PRERELCD, casa de discuri: SONY). Pretul acestui “nou album” este de 16,99 lire, insa la pre-comanda se poate cumpara pentru doar 8,99 lire.
     Cat de adevarate sau nu sunt aceste  zvoni  nu as vrea sa imi dau eu cu parerea, am vrut doar sa va impartasesc aceste cateva zvonuri dorind totodata sa subliniez faptul ca acestea nu reprezinta nimic oficial fiind doar pure speculatii de presa si zvonuri in randul fanilor.

Sursa: MJSTAR, MJJC, HMV

 
News | Comments Off on zvonuri