Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  “YOU ARE NOT ALONE”  
Posted on August 21st, 2019 at 3:47 pm by admin

Moment extrem de emotionat petrecut saptamana trecuta in Las Vegas.

Legendara Diana Ross sustine in aceasta perioada o serie de concerte la Encore Theatre At Wynn din Las Vegas. Saptamana trecuta (miercuri, 14 august), la unul din concertele sale, in public s-a aflat si Katherine Jackson insotita de o parte din familia Jackson.
Intr-un gest extrem de emotionat, Diana a coborat de pe scena pentru a merge langa Katherine cantand hit-ul lui Michael Jackson, “You Are Not Alone“. Momentul, filmat cu telefonul mobil de catre cineva din familia Jackson a facut inconjurul lumii, starnind valuri de emotie in randul tuturor celor care iubesc si respecta familia Jackson.

Durerea si nedreptatea cauzate de documentarul “Leaving Neverland” acestei familii, care practic a schimbat lumea pentru totdeauna, sunt incomensurabile; durerea si tristetea unei mame putandu-se citi cu usurinta pe chipul lui Katherine.

Momentul este cu adevarat istoric, pentru prima data de la disparitia neasteptata a lui Michael Jackson, cele mai importante femei din viata lui, femei mentionate inclusiv in testament, sunt vazute impreuna intr-un moment tribut adus Regelui Pop.


Sursa: MJ Beats

 
News | Comments Off