Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  VERSACE  
Posted on January 16th, 2017 at 10:13 am by admin

Celebra casa de moda Versace tocmai ce si-a lansat noua colectie Versace Men’s Fall/Winter 2017, colectie dedicata barbatilor.

Intre noile modele de jackete propuse de casa Versace pentru toamna/iarna 2017 se afla si o jacketa cu un imprimeu special inspirat din coperta albumului “Dangerous” (1991).
Noul model se paere ca este un tribut adus de celebra casa de moda aniversarii a 25 de ani de la lansarea albumului “Dangerous“.
Casa Versace a avut de-a lungul anilor o lunga colaborare cu Michael Jackson si familia Jackson.

In 2009, Janet Jackson a apelat la Donatella Versace (sora celebrului designer Gianni Versace, asasinat in 1997) sa imbrace intreaga familie Jackson pentru ceremonia funerara a fratelui ei Michael Jackson, ceremonie desfasurata la Staples Center in Los Angeles.
De asemenea, Gianni Versace a fost unul dintre designerii preferati ai Regelui Pop. In 1983, tanarul Michael Jackson a apelat la celebrul designer pentru a-i realiza cateva costume pentru videoclipul duetului cu Paul McCartney , “Say, Say, Say“. Multumit de rezultat, Michael a continuat sa colaboreze cu Versace, acesta purtand atat pe scena cat si in afara ei creatii ale celebrului creator de moda. De asemenea, o serie de costume de inspiratie militara purtate de Michael Jackson in turneele Dangerous World Tour si HIStory World Tour au fost create special pentru acesta de Gianni Versace.

Sursa: MJVibe, VERSACE

 
News | Comments Off on VERSACE