Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  VANZARILE SUNT IN CRESTERE  
Posted on August 6th, 2019 at 1:48 pm by admin

Va mai amintiti cand a fost lansat documentarul “Leaving Neverland” si cat scandal mediatic a produs? Va amintiti ca in acele momente multe “voci avizate” lansau predictii conform carora brand-ul Michael Jackson va fi grav afectat de documentar si ca, catalogul muzical al acestuia va avea de suferit? Va mai amintiti cand, luate de valul scandalului provocat de infamul documentar, mai multe posturi de radio (in special din Marea Britanie) au scos din play-listul lor toate piesele cu Michael Jackson?

Ei bine se pare ca tot acest scandal nu a fost de loc atat de nociv pentru Michael Jackson.

Potrivit cifrelor date publicitatii de BuzzAngle, Michael Jackson a inregistrat o crestere insemnata a vanzarilor in 2019… va surpinde?

Pana in present, vanzarea albumelor lui Jackson, incluzand si streaming-urile, downlod-urile si vanzarea de CD-uri a crescut in 2018 cu 15,70% fata de anul precedent, inregistrand vanzari de peste 425 330 unitati. Anul acesta – pana la aceasta data – cifra albumelor vandute pe 2019 se ridica la 498 806 unitati.

Vanzarea albumelor pe CD ale lui Michael Jackson a scazut usor in acest an, dar acesta este un lucru obisnuit la toti artistii, nu doar in cazul Regelui Pop; insa cand vine vorba de streaming-ul albumelor sale, aici este cu totul alta poveste. Streaming-ul pieselor Michael Jackson (audio, video, etc) a inregistrat o crestere de 39,70% fata de anul trecut (se folosetse aceeasi perioada de 30 de saptamani pentru fiecare an).
Streaming-ul catalogului Michael Jackson, pana in present, in 2019 este de 1 127 200 908 unitati. Da, peste un milliard!

O tremie din vanzarile de albume ale lui Michael Jackson din acest an provin din albumul “Thriller” si single-urile sale.

Aceste vesti ar trebui sa incurajeze mai mult pe cei de la The Estate of Michael Jackson; acestia sunt pe ultima suta de metrii pentru lansarea, in 2020, pe Broadway, a unui musical inspirit din viata Regelui Pop. Panta ascendenta a vanzarilor catalogului Michael Jackson ar trebuii sa impulsioneze si mai mult pe cei care se afla la conducerea The Estate, cifrele vanzarilor in ultimul an, dovedesc faptul ca publicul este inca interest de Michael Jackson iar acest lucru nu poate decat sa le ofere noi oportunitati de a creste sim ai mult brand-ul Michael Jackson prin lansarea pe piata a unor produse noi purtand semnatura marelui artist.

Sursa: showbiz411.com

 
News | Comments Off