Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  “VACANTA NOASTRA CU MJ”  
Posted on October 20th, 2021 at 2:58 pm by admin

In ultimele zile, mai multe fragmente video si fotografii cu Michael Jackson din vacanta petrecuta in Bermuda, in 1991, au inceput sa circule pe retelele sociale ale fanilor MJ de pretutindeni.

Multi dintre noi am fost surprinsi sa vedem aceste imagini, inca nevazute ale Regelui Pop, insa acestea nu sunt de loc ceva nou… De fapt, acestea fac parte dintr-un clip TV de 6 minute lansata pe 5 februarie 2016. Nu este clar daca acesta a fost doar un trailer pentru un documentar ce urma sa apara sau un clip de doar 6 minute, de sine statator.
Povestea ar fi urmatoarea:

In 1991, familia Goldstein din Orlando, Florida a avut parte de o vacanta cu totul si cu totul neasteptata. Intr-o intorsatura bizara de evenimente, Michael Jackson a plecat in vacanta in Bermuda alaturi de familia Goldstein, la invitatia prietenului sau, actorul Macauly Culkin. Din fericire, Alan Goldstein tatal familiei – a inregistrat video intreaga vacanta, astfel ca noi astazi putem vedea aceste imagini de colectie.

In clipul de 6 minute, Alan, Lynn si fiul lor Brock, vorbesc despre experienta lor fenomenala, o data in viata, de a-si petrece vacanta alaturi de Michael Jackson. Clipul include, de asemenea, imagini video private, realizate de Alan Goldstein si o multime de fotografii personale din calatorie.

Vacanta noastra cu MJ” nu numai ca il arata pe Michael Jackson asa cum nu l-am mai vazut pana acum, ci ofera o privire intima asupra lumii tulburi, dar inocente, in care acesta a trait. “Am fost socat cand a coborat din lift pentru prima data.”, spune Alan Goldstein. “Nu credeam ca este cu adevarat el, dar, mai important, unde erau ceilalti? Adica fara anturaj, fara agenti, fara grupuri, doar el, singur.”

In 1991, Brock Goldstein avea zece ani si era un tanar actor aspirant. S-a intamplat sa fie distribuit intr-un film alaturi de Macauley Culkin in filmul “My Girl“, film care se turna la Orlando; acesta dezvoltantd o realtie de prietenie cu Culkin. Cateva luni mai tarziu, cand parintii lui Brock au anuntat ca familia pleaca in Bermuda intr-o vacanta, Brock a intrebat daca Macauley Culkin ar putea veni. Alan si Lynn au spus ca da. Apoi, cateva zile mai tarziu, Brock a mentionat ca un prieten al lui Macauley a vrut sa li se alature in Bermude. Alan Goldstein povesteste: “L-am intrebat pe Brock – cine este prietenul? Iar el mi-a raspuns: „Michael Jackson”… am crezut ca este doar fantezia unui copil de zece ani. Dar cand am ajuns in Bermuda, cine apare a doua zi: nimeni altcineva decat Michael Jackson!”

Imaginile din Bermude dezvaluie un Michael Jackson surprinzator de relaxat, care isi re-traieste literalmente copilaria cu doi copii de zece ani.
Cred ca a fost una dintre putinele momente in care a reusit sa aiba acel tip de libertate.“, spune Brock Goldstein. “Se parea ca nu vrea ca vacanta sa se termine vreodata.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off on “VACANTA NOASTRA CU MJ”