Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  AMINTIRI DESPRE MICHAEL…  
Posted on June 17th, 2013 at 8:33 pm by admin


Legendarul producator muzical Berry Gordy a rememorat recent – invitat fiind in emisiunea “Oprah’s Master Class” momentul in care l-a vazut pentru prima oara pe Michael Jackson si cum efectiv evolutia tanarului Michael  l-a bulversat de-a dreptul.

Desi pana in acel moment Berry nu agrea de loc ideea unui grup de copii, acesta a recunoscut ca toate convingerile sale au fost pe loc date peste cap in momentul cand Michael a inceput sa cante la auditia organizata de Motwon.
Gordy a fost impresionat nu numai de modul exemplar in care Michael Jackson canta si dansa dar si de prezenta acestuia scenica:

Pe scena era…  acea persoana – era maestru in ceea ce facea. Cand era in afara scenei era foarte tacut si timid.

In ciuda talentului incredibil al lui Michael, Berry isi amintste ca nu a fost foarte sigur la inceput daca e bine sa semneze contractul cu Jackson 5:

Nu ma puteam hotari… Iata acest copil… cantand o piesa a lui Smokey ca si cum traise cu ea mai bine de 30 de ani! Imediat mi-am zis: “Acesta este un om batran intr-un trup de copil” deoarece canta piesa “Who’s Loving You” mai bine decat Smokey – iar Smokey facea o treaba fenomenala.

Berry a inteles faptul ca pentru a garanta  succesul noi sale trupe,  trebuie ca repertoriul lor sa fie potrivit oarecum varstei pe care componentii Jackson 5 o aveau:

I-am spus lui Suzanne [de Passe]: “Au nevoie de ceva ce poate canta un copil!”, asa ca am venit cu cateva piese compuse de mine.

Astfel ca melodia imaginata de  Berry Gordy pentru noul sau grup de copii a fost “A.B.C.“, piesa care a devenit number-one imediat dupa lansare – peste ani devenind o piesa de referinta pentru orice grup de copii si nu numai.

Nu cred ca exista un alt grup, cred – inainte sau dupa [Jackson 5] ale caror prime patru  single-uri sa ajunga direct number one! ” a tinut sa sublinieze Berry.

Iata mai jos o serie de fotografii de colectie Michael Jackson si Berry Gordy.

Sursa: MJJC

 
News | Comments Off on AMINTIRI DESPRE MICHAEL…