Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  UN FILM BIOGRAFIC?  
Posted on November 23rd, 2019 at 3:41 am by admin

Daca pana astazi, un film biographic despre viata lui Michael Jackson parea un vis aproape de imposibil, iata ca astazi o stire, venita pe surse, vine sa demonstraze ca imposibilul poate fi posibil!

Se pare ca producatorul filmului biographic “Bohemian Rhapsody“, Graham King a semnat cu The Estate of Michael Jackson pentru a realiza un film biographic despre viata si cariera Regelui Pop – sursele sustin faptul ca filmul va acoperii intreaga viata a acestuia.

In momentul de fata, nu a fost stabilit ce studiou de filme va realiza acest proiect  si nici distributia filmului, tot ceea ce se stie este faptul, ca filmul, se vrea a fi o incursiune realista in intreaga viata si cariera a lui Michael Jackson, fara ocolisuri, The Estate of Michael Jackson oferind lui Graham King accesul complet asupra imaginii si muzicii lui Michael Jackson.

Pana in momentul de fata nu exista nico confirmare sau infirmare venita din partea The Estate fata de aceasta stire.

Intrebat in 2012 despre posibilitatea unui astfel de proiect, John Branca a respins orice posibilitate ca The Estate sa fie interesat de un astfel de film. Anul trecut, insa, in cadrul unei sesiuni de Q&A, Branca si-a schimbat atitudinea spunand ca nu exclude o astfel de posibilitate.

Pana cand vom avea o confirmare oficiala venita din partea The Estate of Michael Jackson, stirea de astazi ramane la stadiul de zvon…

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off