Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  THRILLER 3D  
Posted on June 20th, 2017 at 9:04 pm by admin


Michael Jackson isi va uimii inca o data fanii, la finele acestei veri datorita relansarii in cinematografe a iconicului videoclip “Thriller” in format 3D.

Regizorul John Landis, cel care a regizat alaturi de Regele Pop in 1983 cel mai influent videoclip din toate timpurile, il va relansa intr-o versiune noua, remasterizata si 3D. Potrivit catorva surse citate de presa americana, Landis a lucrat timp de trei ani la acest proiect, remasterizand si rearanjand clipul de 14 minute ce a schimbat istoria muzicii. Aeleasi surse sustin ca in noul proiect marca Landis sunt implicati si cei doi copii mai mari ai Regelui Pop, Prince si Paris Jackson insa nu au oferit detalii privind implicarea acestora in proiect.

Thriller va fi din nou in cinematografe in aceasta vara si va fi ceva foarte special. John a luat pelicula originala, a curatat-o si a transformat-o in ceva unic.” a declarat sursa citata de presa americana.
Aceeasi sura a tinut sa sublinieze ca Jackson ar fi fost extrem de incantat de noul proiect daca ar fi trait: “Viziunea lui Michael inainte de a murii era sa aduca “Thriller” din nou in cinematografe folosindu-se de noile tehnologii IMAX si 3D pentru a ii face pe fani sa simta ca sunt alaturi de el in videoclip. Sunt planuri ca noul proiect sa beneficieze de un PR agresiv condus de insusi copii lui Jackson, Prince si Paris.“.
Se pare ca Prince, un pasionat de cinematografie, si-a exprimat un interes special fata de acest proiect.

Noul proiect vine ca si o confirmare a incheierii conflictelor din Landis si The Estate of Michael Jackson; Landis inaintand la scurt timp dupa moartea Regelui Pop o plangere in instanta in care sustinea ca nu isi primise drepturile de autor ce ii reveneau de drept de pe urma faimosului videoclip.

Lansarea noului proiect pare ca doreste sa marcheze aniversarea a 35 de ani de la lansarea videoclipului original “Thriller” si isi propune aducerea in atentia publicului tanar a geniului creativ – atat muzical cat si cinematografic al lui Michael Jackson.

Sursa: ABC News

 
News | Comments Off