Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  THRILLER 3D LA IMAX  
Posted on August 31st, 2018 at 10:25 am by admin

Pentru a onora asa cum se cuvine ceea ce ar fi fost cea de-a 60 aniversare a Regelui Pop, The Estate of Michael Jackson si IMAX au anuntat ca “Thriller 3D” va fi lansat in cinematografe. Iconicul scurt metraj reprezinta o piesa importanta din istoria Regelui Pop, acesta fiind restaurat digital si convertit in format 3D sub supravegherea lui John Landis. Optimum Productions impreuna cu Landis au supravegheat extrem de atent procesul elaborat si intensiv de munca a convertirii peliculei de film originale, din 35mm in 3D, folosind cea mai noua tehnologie disponibila pe piata.

Din pacate, “Thriller 3D” va fi prezent in cinematografe doar timp de o saptamana. Proiectia 3D va rula inaintea filmului “The House with a Clock in Its Walls“, film ce are premiera in Germania pe 20 septembrie, lucru ce va aduce, cu siguranta, audiente mari filmului.
De-a lungul timpului au circulat o serie de zvonuri legate de o versiune 3D a iconicului clip “Thriller“, confirmarea venind abia anul trecut in cadrul Festivalului de Film de la Venetia.
Dupa ce Optimum Productions si John Landis au finalizat procesul de remasterizare si convertire a peliculei, proiectul a fost trimis celor de la IMAX pentru a trece prin propriul lor proces de remasterrizare (IMAX DMR), proces ce va optimiza imaginea si sunetul astfel incat pelicula sa se poata ridica la standardele impuse de cinematografele IMAX.

Greg Foster CEO al IMAX Entertainment si Senior Executive Vice President a declarat:
Suntem fericiti ca cinefilii vor avea posibilitatea sa vizioneze iconicul “Thriller” al lui Michael Jackson pe ecranele IMAX, o experienta cu totul speciala de care publicul se va bucura alaturi de fascinanta productie a regizorului Eli Roth, “The House with a Clock in Its Walls “.

John Branca si John McClain, co-executorii The Estate of Michael Jackson, au declarat ca fanii vor fi incantati de noua versiune 3D a “Thriller“. Acestia au declarat ca noua versiune nu se abate de loc de la varianta clasica a clipului, singura diferenta fiind modul total nou si extraordinar in care iconicul clip va fi vazut de fanii din intreaga lume.

Din pacare, pana in acest moment, IMAX Romania nu a anuntat nimic in acest sens, filmul “The House with a Clock in Its Walls” neaparand in prezent in oferta acestora.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off