Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  THRILLER 3D  
Posted on September 5th, 2017 at 1:15 am by admin

Mult asteptatul Thriller 3D a avut premiera in aceasta seara in cadrul festivalului international de film de la Venetia.

Scurt metrajul, muzical, regizat de John Landis, lansat in 1983 a avut premiera in versiune 3D in aceasta seara in cadrul Venice Film Festival 2017, atat regizorul cat si co-executorul The Michael Jackson Estate, John Branca fiind prezenti. Scurt metrajul muzical a fost urmat de o alta premiera absoluta: prima proiectie publica, intr-un cinematograf a documentarului “The Making of Thriller“.

Cu aceasta ocazie, John Branca a tinut sa anunte ca aceasta premiera este un preambul la cateva anuntuti importante cu privire la noi proiecte marca Michael Jackon, ce urmeaza sa fie facute fanilor de catre The Estate in urmatoarele saptamani.

Acum avem “Thriller 3D” iar doua anunturi urmeaza sa fie facute in urmatoarele saptamani.” a declarat Branca intr-un interviu imdiat dupa proiectie.
Michael avea o zicala: “The quality goes in before the name goes on”, astfel ca nu suntem inca pregatiti sa facem aceste anunturi, inca.

Intrebat fiind daca va exista un nou album cu piese necunoscute inca de catre public, Branca a declarat:
Nu intentionam sa lansam piese noi in perioada urmatoare. Insa asta nu inseamna ca nu vor fi lansari de noi materiale audio interesante in viitorul apropiat.

Pe de alta parte, Landis a tinut sa-si aminteasca cateva lucruri dragute din timpul colaborarii cu Regele Pop si despre prietenii acestuia celebrii:  “Mi-a prezentat-o ??pe Spanky Mc Farland si pe Marlon Brando.

“Am filmat scena cimitirului intr-o fabrica de prelucrare a carnii dintr-un cartier rau famat al Los Angelesului. Michael a dorit sa ma vada, astfel ca am mers la rulota lui, am batut la usa iar el m-a intrebat: “John, il cunosti pe domnul Onassis?”.. am ramas uimit, era ultima persoana pe care ma asteptam sa o vad.

Referitor la noua versiune 3D a “ThrillerLandis a tinut sa precizeze faptul ca la inceput a crezut ca conversia pelicului originale in 3D va fi un proces de conversie oarecare insa pe parcursul acesteia a realizat cat de mult a contat acest aspect la punerea in valoare a coregrafiei scurt metrajului. Acesta a tinut sa precizeze ca a decis sa nu umble la varianta originala a acesteia insa ca a ales sa imbunatateasca calitatea sunetului pelicului, pentru noua versiune.
Cand si cand, noua versiune va fi lansata in cinematografele din intreaga lume nu se stie inca insa Landis a tinut sa sublinieze faptul ca noua versiune 3D va putea fi vazuta in cinematografele din intreaga lume si ca fanii lui Jackson se vor putea bucura de o experienta cu totul noua.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off