Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  The Vault of Walt  
Posted on September 24th, 2010 at 9:58 am by admin


     O biografie neoficiala si neautorizata a companiei Disney va fi in curand lansata pe piata de catre editura Ayefour.
     Noua carte, “The Vault of Walt” este scrisa de Jim Korkis, recunoscut la nivel international ca istoric si fin cunoscator al “minunatei lumi Disney.”
     Jim Korkis este un bine cunoscut si respectat istoric Disney, care a studiat si a scris istoria celebrei companii mai bine de treizeci de ani. El a intervievat si a intretinut relatii de pritenie cu o serie de ingineri, animatori, artisti si membrii ai companiei Disney, cautand si studiind intotdeauna informatii si documente secrete ale companiei pentru a scrie o istorie corecta si sincera a companiei Disney.
     “The Vault of Walt ” povesteste o serie intreaga de evenimente si intamplari, colaborari si situatii inedited din studiourile Disney, fiind singura carte care reuseste sa prezinta intr-un mod detaliat si corect intregul proces de creatie a celebrului film 3D, Captain Eo – film in care Michael Jackson a avut rolul principal.  Autorul isi aminteste de momentele extraordinare de la filmarile filmului, dar si de colaborarea frumoasa pe care a avuto intreaga echipa din spatele camerelor de filmat.
     “Am vazut miscarile de dans improvizate ale lui Michael pentru muzica si m-am straduit cumva sa le poata executa si cei patruzeci de dansatori din echipa” isi aminteste coregraful Jeff Horaday. “Michael a fost compozitor, coregraf secund, dansator, cantaret, a colaborat la fiecare nivel si in fiecare caz, a colaborat cu o imensa pasiune, de neegalat de catre oricine altcineva din acest show.”
     “Cartea este intitulata “The Vault of Walt” deoarece contine poveti “pierdute”, care au fost nespuse de decenii si uitate. Acum este timpul sa deschidem “cufarul” in fata publicului, deoarece ele ofera o persectiva fascinanta asupra evenimentelor si realizarilor Disney. In plus ele sunt extreme de distractive.” a declarat Jim Korkis.
     “Nicio alta sursa nu ofera o poveste completa asupra contributiei extraordinare a lui Michael Jackson la Disney.” a tinut sa sublinieze Korkis.

Sursa: MJFC

 
News | Comments Off on The Vault of Walt