Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  THE T-SHIRT WHO LOVES TO TOUR!  
Posted on June 29th, 2013 at 11:59 pm by admin

The t-shirt who loves to tour!” (Tricol caruia ii place sa calatoreasca) este initiativa unui fan infocat Michael Jackson din Germania – pe numele ei Sabine MichaelPur Cr – care doreste sa demonsteze intregii lumi ca Michael are fani in toate colturile lumii si ca dragostea magica pe care acesta a adus-o in aceatsa lume este atat de puternica incat trece de toate barierele rasiale, lingvistice sau sociale.

Sabine a trimis tricoul in calatorie la inceputul lunii iunie 2013, dorind ca acesta sa faca inconjorul lumii iar fiecare fan care il va primii sa lase pe el un semn: un mesaj (in limba materna), un desen, o insigna, etc, astfel incat la sfarsitul calatoriei sa aiba pe el cat mai multe mesaje si semne din cat mai multe tari din intreaga lume.

Dorinta acesteia este ca fiecare fan care il va primi sa o contacteze pe Facebook pentru a-i comunica unde exact se afla acesta; sperand ca intr-o zi sa primeasca inapoi tricoul.

Dupa ce a strabatut ccateva orase ale Germaniei tricoul se afla acum in Romania, MJPassion.ro, alaturi de cativa fani romani, avand onoarea de a lasa un mesaj pe acesta.
Urmatorul fan care va primi “The t-shirt who loves to tour!” este din Filipine, acesta urmand sa trimita mai departe tricoul spre o destinatie inca necunoscuta.

Sursa: MJPassion

 
News | Comments Off on THE T-SHIRT WHO LOVES TO TOUR!