Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  THE STORY OF HISTORY  
Posted on September 9th, 2020 at 9:53 am by admin

MJPassion.ro doreste astazi sa va recomande o noua carte dedicata lui Michael Jackson, mai precis fabulosului album HIStory.

The Story of HIStory spune povestea fascinanta a modului in care Michael Jackson a creat cel mai important album din cariera sa, abordand cu atata maiestrie teme spinoase precum: prejudecatile rasiale, nedreptatile sociale, acuzatiile, intruziunea in viata privata, mass-media, problemele de mediu si sanatatea mintala.

Privind in profunzime toate aspectele albumului, The Story of HIStory descrie amanuntit procesul de creatie din spatele fiecarei melodii de pe al doilea disc al albumului, plus realizarea iconicei coperti, denumirea albumului, campania de marketing si videoclipurile. Plina de fotografii rare si de exceptie din perioada HIStory , cartea este un “must have” pentru cei care doresc s? afle mai multe despre cel mai personal album al lui Michael Jackson.

Despre autor: Pez Jax este scriitor, autor si fan infocat Michael Jackson. Pez locuieste la Londra si este unul din oamenii din spatele site-urilor MJVibe, King of Shop si nu in ultimul rand, unul din organizatorii  evenimentului european anual: Kingvention – cel mai mare si important eveniment anual dedicat Regelui Pop, din lume.

Pez a lansat prima sa carte “Off The Wall: From the Beginning – Brick by Brick” in 2016, carte dedicata ascensiunii lui Michael Jackson de la solistul grupului Jackson 5, pana la lansarea si succesul “Off The Wall“.
De asemenea, Pez a scris, in presa internationala, mai multe articole despre Michael Jackson, bucurandu-se de o recunoastere la nivel international, in randul fanilor Michael Jackson dar si a mass-mediei. Acesta a fost invitat de nenumarare ori de posturi TV si Radio precum: BBC, LBC, Good Morning Britain, NME, Sky News, etc. pentru a discuta pe subiectul Michael Jackson.

The Story of HIStory este editata in limba engleza, are un format A5, coperti cartonate si hartie lucuioasa, contine 242 de pagini si de asemenea, a fost lansata si in varianta in limba franceza, aceasta intitulandu-se: “L’histoire d’HIStory“.

Cartea poate fi achizitionata la un pret, mai mult decat decent, de doar 14,99 lire ( plus taxele postale) si poate fi comandata pe site-ul editurii Sixteen11.

 

Sursa: Sixteen 11 Media / MJVibe

 
News | Comments Off