Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  “THE MAESTRO”  
Posted on December 20th, 2013 at 10:54 am by admin


MJPassion are onoarea sa va prezinte cea mai noua carte dedicata lui Michael Jackson.

Intitulata “Michael Jackson The Maestro: The Definitive A – Z Volume 1 A-J“, cartea se doreste a fi o adevarata enciclopedie a fanilor Michael Jackson.

Noua carte este scrisa de Chris Cadman, un binecunoscut autor al mai multor carti dedicate Regelui Pop, cel care alaturi de Craig Halstead a publicat in 2007 enciclopedia tuturor pieselor – lansate si nelansate, a lui Michael Jackson – intitulata “Michael Jackson – For The record“.

Michael Jackson The Maestro: The Definitive A – Z Volume 1 A-J” isi doreste sa abordeze subiectul Michael Jackson intr-o maniera profesionista si corecta, departe de controversele si scandalurile care au marcat viata marelui artist.

In cele aproximativ 900 de pagini, autorul a adunat la olalta cariera celui mai spectaculos artist al lumii, incercand sa ofere fanilor Michael Jackson dar si celor interesati de acest subiect o colectie impresionanta de informatii corecte si concrete despre cariera acestuia.
Cartea cuprinde informatii exacte despre toate piesele (lansate si nelansate) ale lui Michael Jackson, albume, raspunsuri le diferite intrebari despre acestea, o colectie impesionanta de interviuri acordate de catre Michael Jackson in ntreaga sa cariera, aparitii TV, documentare, turnee, videoclipuri, discografia completa, topuri, etc.

Michael Jackson The Maestro: The Definitive A – Z Volume 1 A-J” nu isi doreste sa fie o “alta carte” dedicata lui Michael Jackson, ci o adevarata enciclopedie a celui mai mare artist al tururor timpurilor, o enciclopedie nascuta in urma a multor ani de cercetari si interviervari cu multi apropiati si colaboratori ai lui Michael.

Michael Jackson The Maestro: The Definitive A – Z Volume 1 A-J” este o carte ce NU trebuie sa lipseasca din biblioteca unui fan Michael Jackson, acesta gasind in interiorul ei  cea mai completa si complexa colectie de informatii despre Michael.

.

Michael Jackson The Maestro: The Definitive A – Z Volume 1 A-J” va fi lansata saptamana viitoare, ea putand fi cumparata de pe majoritatea site-urilor de profil.

Pentru mai multe informatii legate de “Michael Jackson The Maestro: The Definitive A – Z Volume 1 A-J“, vizitati pagina Facebook a acesteia AICI!.
Sursa: Chris Cadman

 
News | Comments Off on “THE MAESTRO”