Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  THE JACKSONS: LEGACY  
Posted on June 19th, 2017 at 9:46 am by admin

Daca nu stiati ce sa va cumparati in aceasta toamna, nu disperati, familia Jackson se pregateste sa lanseze o carte oficiala dedicata zilelor de glorie a familiei Jackson.

The Jacksons: Legacy” este prima carte oficiala, lansata de familia Jackson, dedicata istoriei acesteia.
Cartea dezvaluie povestea nevazuta, nespusa si absolut de neuitat a fratilor Jackson. Structurata pe patru capitole, noua carte cuprinde o serie de interviuri in exclusivitate cu fratii Jackson dar si o serie de dezvaluiri ale unor persoane aflate in spatele cortinei in cei 50 de ani de la lansarea fratilor Jackson. Povestile fratilor Jackson incep din vremea cand locuiau pe Jackson Street 2300, se continua cu perioada post semnarii cu Motown, urmeaza cu perioada de glorie sub umbrela Epic, inflorirea carierei solo a unora dintre, succesul fulminant al explzibilului turneu Victory, calatorie incheindu-se in prezent.

The Jacksons: Legacy” contine de asemenea o colectie impresionanta de fotografii nemaivazute de public din arhivele familiei Jackson dar si din arhivele personale ale lui Jackie, Marlon si Tito Jackson. De asemenea, o bogata colectie de fotografii din arhivele lui Harrison Funk vor innobila noua carte oficiala.

Lansarea noii carti “The Jacksons: Legacy” coincide cu aniversarea a 50 de ani a formatiei Jackson, fiind un cadou oferit publicului fidel, oferindu-i acestuia o incursiune, fara precedent, in istoria uneia dintre cele mai de succes formatie muzicala din toate timpurile.

The Jacksons: Legacy” va fi publicata de catre editura Thames and Hudson Ltd in data de 12 octombrie 2017, in editie Hardcover si va avea 320 de pagini.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off