Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  THE ESTATE RASPUNDE…  
Posted on September 5th, 2019 at 1:51 pm by admin

Ca urmare a controversatei conferinte de presa sustinuta de Raymone Bain pe 22 august, in care anuntat infintarea unei fundatii intitulate “Michael Jackson Legacy Foundation”, The Estate of Michael Jackson a dorit sa faca cateva lamuriri in acest sens.

Raymone Bain nu este autorizata sa actionize in numele lui Michael Jackson si nici sa foloseasca numele Michael Jackson invre-un fel, fie ca este vorba de campanii umanitare fie in scopuri comerciale. Suntem de accord cu comentariile sale legate de documentarul “Leaving Neverland” si incurajarea ei de a boicota HBO in privinta modului dispretuitor si inescuzabil in care acestia au actionat ffata de Michael Jackson.“.

Modul elegant in care The Estate a ales sa raspunda public lui Raymone Bain este laudabil, avand in vedere ca nu trebuie insa uitat faptul ca Bain a actionat extrem de urat fata de Michael Jackson in trecut: In 2009, inainte ca Michael sa moara, Bain l-a dat in judecata solicitand suma de 44 milioane de dolari, urmand o a doua incercare in acest sens, de data aceasta pentru 50 de milioane de dolari, imediat dupa moartea sa. Ambele procese au avut ca rezultat demiterea acestora de catre instanta sau verdict impotriva lui Bain.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off