Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  THE ESTATE IA ATITUDINE  
Posted on September 17th, 2019 at 2:04 pm by admin

Pe 14 septembrie in cadrul ceremoniilor Primetime Creative Arts Emmy Awards, infamul documentar “Leaving Neverland” a fost distins cu premiul Outstanding Documentary or Nonfiction Special, regizorul Dan Reed find cel care a acdeptat distinctia.

Stirea a facut repede inconjurul planetei, milioane de fani Michael Jackson fiind extrem de furiosi pe organizatorii prestigioaselor Creative Arts Emmy Awards pentru decizia de a premia, cu o asemenea distinctie, un documentar dovedit a fi o fictiune, plin de relatari inventate si declaratii, dovedite, mincinoase.

The Estate of Michael Jackson a reactionat prompt, oferind un scurt comunicat de presa in care isi exprima dezamagirea fata de decizia organizatorilor Primetime Creative Arts Emmy Awards:

Faptul ca un film, care este o fictiune, sa fie distins cu un premiu Emmy la categoria non-fictiune, este o adevarata gluma. Nicio farama de dovezi nu sustine acest film unilateral, autointitulat documentar, ce s-a realizat in secret si pentru care nu a fost intervievata nicio persoana in afara celor doi subiecti si familile lor.”
Ce s-ar mai putea spune vis-à-vis de acest nefericit moment? Inca o data – daca mai era nevoie de vre-o confirmare – se dovedeste ca fuga dupa senzational, setea de bani si faima face ca oamenii sa calce pe morminte si sa arunce cu atat de multa ura si noroi in memoria unui om care, pe langa faptul ca nu mai traieste, a incercat intreaga sa viata sa daruiasa celor din jurul lui, ajutor, iubire si suport.
Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off