Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  THANK YOU!  
Posted on June 25th, 2013 at 8:50 am by admin

Au trecut patru ani de cand portile Raiului s-au deschis pentru a-si reprimii ingerul trimis cu mai bine de 50 de ani pe Planeta Albastra pentru a impartasii fiintelor pamantene dragostea divina.

Sunt patru ani in care soarele nu a mai stralucit la fel de fericit  pentru noi, muzica nu a mai vibrat la fel de puternic in inimile noastre iar lacrimile par pe zi ce trece mai amare… patru ani in care optimismul si incredera in noi pare ca se stinge pe zi ce trece, deznadejdea ne cuprinde si sufletul ne este sufocat de  goana nebuna a timpului.
Si totusi in toata deznadejdea noastra de undeva de sus rasare in fiecare zi o raza de speranta si cineva ne zambeste, reamintindu-ne ca niciodata nu trebuie sa ne pierdem spernata si ca dragostea este cea mai  importanta arma pe care Dumnezeu ne-a dat-o pentru a lupta cu fortele raului.

Imi multumim pentru toata magia pe care ai adus-o in viata noastra, pentru muzica ta si pentru tot ceea ce ne-ai invatat in toti acei ani cand prin dansul tau ne invadai vietile cu praf de stele!

Draga Michael, iti multumim ca ne veghezi de acolo de sus in fiecare zi!

 

MJPassion.ro

 
News | Comments Off on THANK YOU!