Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  TEASER  
Posted on October 18th, 2017 at 1:22 pm by admin

Astazi, CBS a lansat un scurt teaser din mult asteptata animatie “Michael Jackson’s Halloween“, animatie ce urmeaza sa fie difuzata in premiera de mai sus amintita retea de televiziune.

Show-ul TV va contine mai multe piese din repertoriul lui Michael Jackson dar si vocile actorilor Christine Baranski si Alan Cumming.
Reteaua de televiziune a facut echipa cu The Estate of Michael Jackson pentru noua productie de animatie pentru care piesele Regelui Pop au servit ca sursa de inspiratie.
Intitulat “Michael Jackson’s Halloween“, telecastul de o ora, va urmarii aventurile lui Vincent (Lucas Till) si Victoria (Kiersey Clemons), care se intalnesc “accidental” in noaptea de Halloween, impreuna cu un caine pe nume Ichabod, la un misteriosul hotel “This Place Hotel” situat la numarul 777 pe strada Jackson Street.

Odata intrati in hotel, Vincent si Victoria pornesc intr-o aventura neasteptata, misterioasa de auto cunoastere culminand la final cu un dans spectaculos a unui personaj animat ce-l infatiseaza pe Jackson.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off