Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  TDCAU 2020  
Posted on September 3rd, 2020 at 10:04 am by admin

Cunoscutul regizor Spike Lee in parteneriat cu The Michael Jackson Estate  a lansat o noua varianta a videoclipului “They Don’t Care About Us“.

Noua varianta a clipului, combina imagini din cele doua versiuni deja clasice ale acestuia, “Prison” si “Brazil”, imagini necunoscute publicului cu Michael dar si o serie de imagini de la protestele “Black Lives Matter” din mai multe colturi ale lumii.

Premierea noii versiuni a videoclipului a avut loc in timpul evenimenului anual “Brooklyn “loves” MJ Block Party“, desfasurat in acest an, pe 29 august, doar online, avandu-se in vedere noile restrictii impuse de pandemia provocata de noul virul Covid 19.

Spike a tinut sa sublinieze faptul ca piesa, “They Don’t Care About Us” lansata de Michael Jackson in 1995, ca parte a albumului HIStory, are astazi o insemnatate mai mare, poate, decat avea in momentul lansarii, piesa devenid in zilele noastre un adevarat imn al miscarii “Black Lives Matter” dar si a celor care militeaza pentru toleranta, egalitate si stoparea abuzurilor provocate de organele de ordine asupra cetatenilor.
Spike a incheiat scurta sa interventie video cu urmatorul mesaj: “Daca cineva crede ca Michael Jackson nu este o persoane de culoare, are probleme cu capul!

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off