Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  SURORILE KARDASHIAN  
Posted on October 30th, 2017 at 11:36 am by admin

Controversatele surori Kourtney si Kim Kardashian si-au propus, sa atraga toata atentia anul acesta de Halloween.

Cele doua surori s-au costumat precum celebritati iconice din istoria muzicii: Madonna si Michael Jackson, Cher si Aaliyah, acaparand astfel atentia presei internationale.

Weekendul trecut, surorile Kardashian au participat la trei petreceri de Halloween, la care si-au facut aparitia purtand cate un costum inedit. Anul acesta cele doua au ales sa se deghizeze in celebritati cunoscute din industria muzicii si au devenit astfel cele mai mediatizate pe internet.

Mai intai, Kim Kardashian si-a facut aparitia deghizata in Cher, avand ca partener pe cineva costumat, la randul sau, in partenerul artistei din anii 70, Bono.
Apoi, sambata seara, Kourtney si Kim s-au deghizat in Michael Jackson si Madonna, recreand celebra lor aparitie, impreuna, de la Premiile Oscar din 1991.
Duminica seara, Kim a ales sa se deghizeze in Aaliyah, regretata artista R&B care si-a pierdut viata intr-un accident aviatic in 2001.

Aparitia de sambata seara a celor doua Kardashian a devenit virala, fotografiia celor doua surori deghizate in Madonna si Michael Jackson tinand prima pagina a multor publicatii online si starnind un imens val de commentarii, majoritatea admirative.

Sursa: Agentia de Presa Mondena

 
News | Comments Off