Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  SOSESTE “THRILLER”  
Posted on October 4th, 2017 at 10:18 am by admin

Sarbatoarea de Halloween se apropie cu pasi repezi si toata lumea isi cauta cu disperare o costumatii infricosetoare pentru petrecerile tematice de Halloween.

Celebrul brand de lenjerie intima, Stance a venit in intampinarea pasionatilor de Halloween cu o colectie noua de sosete inspirate de unele dintre cele mai infricosetoare personaje de Halloween.
O sectiune speciala este dedicata insa Regelui Pop si iconicului sau videoclip “Thriller“, Stance lansand trei perechi de ciorapi imprimati cu cele trei outfit-uri purtate de Michael Jackson in “Thriller“.

Colectie “Michael Jackson: Thriller” este un tribut adus celor trei look-uri purtate de Jackson in “Thriller“: Michael purtand iconica jacketa de piele rosie, Michael zombi surprins in timp ce danseaza si Michael varcolacul.

Sosetele sunt disponibile in trei variante de comercializare: o pereche din fiecare model, o pereche combinata (o soseta de un fel si una d eun fel) dar si un “Thriller 3 Pack” ce cuprinde trei perechi de sosete fiecare pereche avand un design diferit. “Thriller 3 Pack” este ambalat intr-o eleganta cutie de carton neagra, pe capacul careia este stantat logo-ul “Thriller“.
Pretul sosetelor “Michael Jackson: Thriller” nu este unul de loc de loc mic, o pereche de sosete costand 75.62 lei in timp de “Thriller 3 Pack” 231.06 lei.

Daca doriti sa va achizitionati o astfel de pereche de sosete puteti face comanda direct pe site-ul oficial Stance,  COMANDA AICI!

*De mentionat este faptul ca la pretul afisat pe site, se adauga si costuril aferent transportului, acesta putand varia in functie de tara si oras.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off