Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  “SONIC FANTASY”  
Posted on October 6th, 2021 at 10:24 am by admin

Va amintiti despre documentarul lui Marcos Cabotá : “Sonic Fantasy” – documentar dedicat legendarului inginer de sunet Bruce Swedien? Ei bine, acesta este, in sfarsit, finalizat urmand sa aiba debutul pe marele ecran in cadrul Festivalului International de Film din Mallorca, care va avea loc in perioada 27 octombrie – 2 noiembrie 2021.

Documentarul a fost in productie din 2019, cand a fost si initail anuntat, dar din cauza COVID, acesta a fost amanat pe o perioada nedeterminata.
Dupa ce va face turul mai multor festivaluri de film, documentarul va intra pe tv. Nu este inca clar pe ce canal sau platforma TV va ajunge sa fie difuzat, insa cu siguranta ca in 2022, “Sonic Fantasy” va putea fi vizionat de publicul larg.

Documentarul “Sonic Fantasy” va include multi colaboratori ai legendarului Bruce Swedien si implicit ai lui Michael Jackson – (colaborarea celor doi fiind una care s-a intins pe o perioada de 3 decenii, cei doi fiind dincolo de colaboratori si foarte buni prieteni), precum Brad Buxer, Siedah Garrett, Tarryl Jackson si Toto.


Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off on “SONIC FANTASY”