Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  shopping si acuzatii  
Posted on April 28th, 2009 at 10:18 am by admin

     La o saptamana dupa Sfintele Sarbatori de Paste, vestile despre Michael Jackson nu sunt foarte numeorase ; se pare ca megastarul isi vede in continuare de repetitii si castinguri.
     Totusi vigilentii paparazzi l-au surprins in zilele de 21 si 22 aprilie la cumparaturi.
     Marti 21 aprilie, Michael Jackson a fost fotografiat facand o mica sesiune de shopping intr-un magazin de antichitati din Beverly Hills. 
     Mai agitata a fost ziua de miercuri, 22 aprilie, cand megastarul a fost zarit in doua locatii plus ca a fost implicat, fara voia lui, intr-un incident rutier minor.
     Miercuri, dupa ce a facut o vizita de shopping la un magazin de antichitati din Beverly Hills, artistul a fost in vizita la cabinetul medicului sau. La iesirea din cabinet acesta a fost asteptat de multi paparatzi, fani si curiosi. Dupa plecarea acestuia din fata cabinetului medical, un paramedic de pe o salvare parcata la fata locului a acuzat faptul ca SUV-ul cu care se deplasa Michael Jackson i-a distrus acestuia oglinda retovizoare.
     Paramedicul Jamin Mauro a declarat pentru paparazzi siteului TMZ ca Michael Jackson ar fi responsabil de distrugerea oglinzii retrovizoare a ambulantei sale, tinand sa precizeze ca este hotarat sa il dea in judecata pe artist pentru acest incident.
     Desi acesta a prezentat poze cu oglinda avariata, mai multi fani aflati la fata locului care au filmat iesirea megastarului din cabinet,  au dovedit, cu filmuletele lor,  ca paramedicul minte. In momentul iesirii lui Michael Jackson din cabinet , ambulanta se afla parcata destul de departe si in sens opus de SUV-ul lui Jackson, paramedicul fiind in multimea de curiosi filmand momentul. Pe filmulete se vede clar ambulanta cu pricina si faptul ca aceasta era “nevatamata” dupa plecarea SUV-ului.
     Ca sa parafrazez un artist roman: “E foame de bani!” …

Sursa: MJJPicture, MJJR

 
News | Comments Off on shopping si acuzatii