Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  Serban Ghenea  
Posted on November 18th, 2010 at 11:12 am by admin


     Noul album Michael Jackson, “MICHAEL” contine doua piese mixate de un roman! Este vorba de Serban Ghenea, un inginer de sunet care a colaborat cu megastarul pentru doua piese, “Best of Joy” si “(I like) The Way You Love Me“, incluse pe albumul “MICHAEL“, ce va fi lansat in luna decembrie….
      Serban Ghenea este un inginer de sunet de origine romana care s-a facut rapid remarcat in industria muzicala din Statele Unite ale Americii.
Acesta a ajuns sa colaboreze cu Michael Jackson la inceputul anilor 2000 cand i s-a propus sa mixeze mai multe piese menite sa fie lansate pe albumul “Invincible” din 2001.
       Piesele nu au mai fost insa alese pentru tracklist-ul final al discului insa doua dintre ele vor fi lansate acum, pe 14 decembrie, in cadrul albumului post-mortem “MICHAEL“.
      Este vorba de “Best of Joy” si “(I like) The Way You Love Me“, ambele compuse exclusiv de Michael Jackson.
      Creditarile pentru cele doua piese nu sunt singurele pe care Serban Ganea le are pentru Michael Jackson. In 2003, acesta figura pe credit-ul single-ului “One More Chance“, primul si singurul single lansat de pe almunul greatest hits “Number Ones
     Serban Ghenea a colaborat pana acum si cu Usher, Katy Pery, Britney Spears, Pink, Black Eyed Peas, Janet Jackson, Celine Dion si a castigat trei premii Grammy si trei premii Latin Grammy.

Sursa: ADPM

 
News | Comments Off