Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  SE PREGATESTE CEVA?  
Posted on September 5th, 2017 at 1:19 am by admin

O serie de postere “interesante” au fost astazi fotografiate in Munchen, Germania, acestea sugerand un nou album marca Michael Jackson ce urmeaza a fi lansat pe 29 septembrie.
Michael Jackson – SCREAM – Album, 29 septembrie“. De asemenea, in Noua Zeelanda, alte postere, cu aceeasi imagine sugerau de asemenea lansarea unui asa zis album comemorativ, Michael Jackson: “Official Michael Jackson Scream Album Celebration“.

Aparitia neobisnuitelor postere a creat in randul fanilor Michael Jackson un val de speculatii si contradictii… unii sugerand chiar ca totul nu este decat o farsa ieftina.
Cu toate astea si in lipsa unei confirmari oficiale, declaratile lui John Branca de la premiera noii versiuni 3D a scurt metrajului “Thriller“, au pus pe jar intreaga comunitate de fani.

Pana in momentul de fata exista doar o serie de speculatii si informatii ambigue venite din partea mai multor surse – asa zise din interior. Doua ipoteze au fost vehiculate in randul comunitatii fanilor in ultimele ore:
Este posibil ca imaginea sa reprezinte un album destinat sarbatorii de Halloween cuunele dintre cele mai “infricosetoare” piese din repertoriul lui Michael Jackson sau o compilatie audio destinata promovarii noii productii animate inspirate de Thriller ce va avea premiera in luna octombrie a acestui an.

O alta speculatie sustine faptul ca de fapt imaginea reprezinta coperta unei editii aniversare a albumului Thriller ce va venii la pachet cu un DVD in format 3D al celebrului scurt metraj.

In toata aceatsa nebuloasa din jurul misterioaselor postere, un lucru este cert: The Estate of Michael Jackson a distribuit in aceasta seara o serie de bilete la proiectia Thriller 3D iar o parte din staful festivalului a purtat tricouri ce aveau ca imprimeu imaginea regasita pe ciudatele postere.

Pana la informatii oficiale, va rog sa tratati toate aceste informatii ca simple speculatii… cu siguranta, The Estate se pregateste de un anunt important!

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off