Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  “SCREAM” IN LONDRA…  
Posted on September 28th, 2017 at 11:17 am by admin

The Estate of Michael Jackson se intrece pe sine atunci cand vine vorba de evenimente de lansare a materiale discografice Michael Jackson.

Parte a campaniei de promovare a noii compilatii “Michael Jackson: SCREAM“, The Estate a organizat marti, 26 septembrie 2017 la cinematograful Odeon din Londra o proiectie in premiera a noii versiuni 3D a iconicului scurt metraj “Thriller” urmat fiind de un after party organizat pentru cei prezenti la eveniment in sala Freemason’s Hall din Covent Garden.

Fanii prezenti la cinematograful Odeon au avut parte de o serie de surpize venite din partea organizatorilor: intreg cinematograful fiind decorat in tema copertii noii compilatii “Michael Jackson: SCREAM“. In sala de proiectie, acestia au gasit pe scaune ochelari pentru 3D fiind intampinati cu o serie de surprize proiectate pe ecran. Seara a urmat cu o proiectie in premiera a noii versiuni 3D a “Thriller” dar si de o alta premiera: o proiectie speciala a scurt metrajului “Ghosts“.

Proiectile speciale au fost urmate de un eveniment de tip after party organizat in eleganta sala Freemason’s Hall din Covent Garden, unde cei prezenti au fost intamplinati cu covor rosu, batuturi si bufet suedez dar si o serie de cadouri promotionale “Michael Jackson: SCREAM” (un tricou si o sacose textila.).

Potrivit celor de la The Estate of Michael Jackson, evenimentul “Michael Jackson: SCREAM” din Londra a fost primul eveniment de acest fel gandit de catre The Estate si Sony parte a campaniei de promovare a noii compilatii “SCREAM“, o serie de astfel de evenimnente urmad sa fie organizate in mai multe orase din Europa.

Va reamintesc ca maine, 29 septembrie 2017, va fi lansata pe piata noua compilatie “Michael Jackson: SCREAM“, compilatie ce va contine 13 piese clasice plus un bonus trackul “Blood On The Dance Floor X Dangerous (The White Panda Mash-up)“.

*photo credits: MJVibe, Nik Stuart Tooke

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off