Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  ROGER FRIEDMAN  
Posted on September 28th, 2010 at 9:38 am by admin


     Un nou articol marca Roger Friedman a fost publicat ieri pe site-ul Showbiz411. Dupa cum ne-a obisnuit in ultima perioada, Friedman a facut o adevarata pasiune pentru subiectul Michael Jackson, relatand tot felul de cancanuri si secrete din culisele “industriei” Michael Jackson.
     Asa cum era de asteptat, de aceasta data Friedman a avut ca subiect principal, noul album marca Michael Jackson.
     “Un album cu piese noi Michael Jackson – piese nelansate si remixate dupa moartea sa – este acum pe drum.
      Insa, intrebarea este, cand?
      O sursa Sony mi-a confirmat faptul ca albumul va fi lansat inainte de Craciun. Pana in prezent, data nu poate fi stabilita deoarece munca la album nu s-a terminat inca.
     In cele din urma, patru din cele 12 presupuse piese, vor fi derivate din sesiunea de inregistrari pe care Michael a facuto cu Eddie Cascio in studioul sau din New Jersey in urma cu trei ani. Cel putin una din acestea a fost original scrisa si produsa de catre fratele lui Eddie, Frank Cascio pentru un cantaret R&B numit Bobby Ewing.
      Unele dintre celelalte piese vor fi dintre cele care nu au fost incluse pe albumele lui Jackson; o piesa a lui Paul Anka intitulata “Love Never Felt So Good” din sesiunea de inregistrari din care a rezultat si piesa intitulata “This Is It”.
     Co-executorul judecatoresc a lui Jackson, John McClain este responsabil de acest proiect. Sursele mi-au spus ca McClain depinde foarte mult de fratele lui Michael, Jackie, pentru ajutor, din moment ce el, ethnic  nu este producator muzical.
     Rodney Jerkins si Akon lucreaza, de asemenea,  la cateva piese. Este neclar faptul daca atat de multi producatori vor reusi sa obtina un sound constistent
[pentru album].
      Saptamana trecuta, mi s-a spus ca managerul Sony, Rob Stringer a plecat din Los Angeles pentru a supraveghea si face comentarii privind progresarea procesului de realizare al albumului. La urma urmelor aceasta face parte din intelegerea de 200 milioane dolari facuta cu The MJ Estate. Sony doreste ca albumul sa aiba un success imens.
     The Jackson Estate, apropo, lucreaza la mai multe proiecte incluzand un documentar sau un reality show despre procesul de creatie a noului spectacol Cirque du Soleil
[show dedicat lui Michael jackson]. ”

Sursa: MJFC

 
News | Comments Off on ROGER FRIEDMAN