Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  REMEMBER  
Posted on June 24th, 2013 at 10:00 am by admin

Nu uitati, maine este ziua in care cu totii aducem un mic omagiu omului care ne-a incantat si marcat viata, maine cu totii vom aprinde o lumanare pentru Michael!

Parcul Herestrau din Bucuresti va gazdui si in acest an – la locatia binecunoscuta de pe aleea Michael Jackson – evenimentul “Michael Jackson World Cry 2013“, eveniment organizat in acets an de RMJFC (Romanian Michael Jackson Fan Community).
Intitulat sugestiv “MJ World Cry 2013 – In Your Name“, evenimentul se va desfasura intre orele 17.00 – 22.00, momentul aprinderii de lumanari avand loc la ora 21.00.

Pentru mai multe informatii legate de evenimentul “MJ World Cry 2013 – In Your Name” din Bucuresti vizitati pagina special creata de organizatori AICI.

Fan Clubul Michael Jackson Cluj-Napoca invita toti fanii Michael Jackson, si nu numai, sa se alature evenimentului “Michael Jackson World Cry” incepand cu orele 20.00 pe str. Inocentiu Micu Klein nr.23. Cu aceatsa ocazie trupa de copii Ministar va sustine un emotionant program artistic dedicat in intregime lui Michael Jackson.

Pentru mai multe informatii legate de evenimentul “Michael Jackson World Cry 2013” din Cluj-Napoca vizitati pagina special creata de organizatori AICI.

 

WILL YOU BE THERE?

Sursa: RMFC, FCMJ-Cluj-Napoca

 
News | Comments Off on REMEMBER