Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  RECORD LA LICITATII  
Posted on October 8th, 2021 at 11:30 am by admin

De la moartea lui Michael Jackson, multe dintre hainele si obiectele sale personale au fost vandute de catre diferite case de licitatii din intreaga lume. Acest lucru este regretabil, dar nu este ceva iesit din comun, astfel de licitatii si vanzari se intampla cu toate vedetele, indiferent de domeniul lor de activitate sau daca sunt vii sau nu.

Evident, suma pe care oamenii sunt dispusi sa o plateasca pe aceste lucruri, depinde de cui au apartinut, de importanta istorica si de cat de iconice sunt aceste articole.

Nu mai este un secret pentru nimeni ca Michael Jackson este cel mai mare show-man care a trait vreodata si nu este surpinzator sa-l vezi in top 5 dintre cele mai scumpe piese vestimentare vandute vreodata in cadrul licitatiilor. Dar nu numai asta! El detine 2 locuri in top 5!

Prima piesa vestimentara este unul dintre jacketele BAD Tour pe care Michael Jackson le-a purtat intre 1988 si 1989. Jacketa a fost vandut de Julien’s Auctions in 2018 pentru doar 289.000 de dolari in New York.

A doua piesa vestimentara este iconica jacketa rosie purtata de Michael Jackson in iconicul videoclip Thriller, aceasta a fost vanduta la aceeasi licitatie in 2018 pentru 1,8 milioane de dolari!

5. Michael Jackson’s BAD Tour Jacket – $289,000
4. Michael Jordan first Air Jordan sneakers – $615,000
3. Dorothy’s dress from “The Wizard of Oz” – $1.6m
2. Michael Jackson’s Thriller Jacket – $1.8m
1. Marilyn Monroe’s white dress – $4.5m

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off on RECORD LA LICITATII