Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  recapitulare  
Posted on April 5th, 2008 at 11:36 am by admin

     In ultima vreme presa a fost putin mai toleranta fata de subiectul Michael Jackson, astfel ca in paginile publicatiilor de scandal nu au aparut foarte multe rautati gratuite la adresa artistului.In cele ce urmeaza zoi face o sinteza a stirilor si zvonurilor,  referitoare la Michael Jackson, din ultima luna :

     Intr-un recent interviu, actorul Mark Lester(49 ani) a vorbit despre lunga prietenie care il leaga de Michael Jackson.
     “Michael este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei.Am vorbit cu el acum cateva zile. Am locuit la Neverland o prioada. Ne-am cunoscut cu mai bine de 30 de ani in urma, pe vremea cand Michael era in turneu cu Jackson 5. Agentul sau ma contactat si mi-a spus ‘Filmul preferat a lui Michael este Oliver ! Ar fi  incantat sa te cunoasca.’Am iesit la o cafea cu el si am ramas prieteni foarte buni  din acel moment.Sunt atat de mandru de el. Incerca sa treaca peste toate acuzatile aduse si sa isi vada de viata sa.
Avem atatea lucruri in comun. Amandoi am intrat in fata reflectoarelor de la o varsta foarte frageda.Daca nu ai trait asa ceva nu ai cum sa intelegi pe deplin asta ”

     In ultima perioada de timp Neverland, a repezentat un subiect de presa, fiind la un pas de a fi scos la licitatie. Datorita unor imprumuturi pe care Jackson le are inca neachitate, enorma sa proprietate inca sta sub semnul de intrebare, va fi sau nu salvata. Cert este insa ca echipa manageriala a lui Jackson a obtinut inca o amanare a termenului de achitare a imprumutului.
     Gurile rele sustin ca Jackson ar fi luat decizia sa vanda Neverland si sa isi inceapa o viata noua departe de America, tocmai in Anglia lucru neconfirmat inca. In urma cu cateva saptamani presa americana relata faptul ca mai multe camioane cu mobilier, muncitori si firme specializate in intretinerea piscinelor au fost zarite la Neverland. Aceasta stire naste noi semne de intrebare… oare se va muta inapoi Michael Jackson la Neverland ? sau poate proprietatea va fi pregatita pentru a fi vanduta ?

     In ciuda turutor problemelor pe care Jackson le are cu imprumuturile, Thriller 25, albumul sau aniversar se vinde in continuare destul de bine. Thriller 25 este inca nr.1 in Top Catalog  Albums pentru a saptea saptamana consecutive, iar vanzarile lui depasesc chiar si vanzarile noului album al surorii sale mai mici, Janet.

     Conform publicatiei Vegas Confidential , miercuri, 26.03.2008, Michael Jackson si cei trei copii ai sai, au fost zariti luand pranzul la restaurantul Planet Hollywood din las Vegas.

     Se pare ca Thriller este de-a dreptul un magnet pentru recordurile Guinnes.
     Pe data de 5 aprile aproximativ 120 de studenti de la Universitatea South Dakota, vor incerca sa intre in paginile prestigioasei carti Guinnes doborand recordul de cei mai multi dansatori care fac in acelas timp coregrafia Thriller. Precedentul record a fost stabilit in februrarie 2007 cu un numar de 78 de dansatori.

     Incepand cu data de 3 aprilie 2008, siteul MSN in Concert vor adauga la play listul lor  concertul Dangerous Tour Live in Bucharest. Astfel ca toti cei care vor dori sa vada acest concert vor putea acesa pagina siteului MSN in Concert si se vor bucura de unul dnre cele mai bune prestatii live ale lui Michael Jackson.
 

     In incheiere tin sa va anunt ca revista REPUBLIK il are pe prima pagina pe Michael Jackson. Salut initiativa acestei reviste de a nu trece cu vederea lansarea editiei aniversare a celui mai bine vandut album al tuturor timpurilor, Thriller. Republik este singura revista de gen din Romania care a marcat asa cum se cuvine lansarea pe piata a editiei aniversare Thriller 25.

.

sursa: MJSTAR, MJFC, MSN,  MJJR.net.

 
News | Comments Off on recapitulare