Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  R.I.P. JOE JACKSON  
Posted on June 27th, 2018 at 9:51 pm by admin

La doar doua zile dupa comemorarea a 9 ani de la moartea lui Michael, familia Jackson este din nou in doliu, de data aceasta patriarhul clanului Jackson, Joe Jackson a incetat din viata la varsta de 89 de ani.

In ultimele doua saptamani au circulat o serie de zvonuri legate de sarea precara de sanatate in care se afla tatal celui mai celebru clan muzical din istorie, zvonuri alimentate de familie pe de o parte si de presa de scandal pe de alta parte.
Aflat in faza terminala de cancer, Joe a fost spitalizat in urma cu cateva zile, asigurandu-si insa fanii, prin intrmediul contului sau de pe o retea de socializare, ca se afla in afara oricarui pericol si ca planuieste sa mai traiasca multi ani.

Iata ca in cursul serii, vestea mortii lui Joseph Walter Jackson a facut inconjurul internetului, stirea find confirmata de familia acestuia.

Nascut la data de 26 iulie 1928, Joseph Jackson a fost cel care, cu mana de fier, a condus intreaga familie Jackson timp de multi ani, fiind cel care a descoperit talentul copiilor sai, lansandu-i pe acestia in lumea muzicii.
Istoria de viata a patriarhului clanului Jackson este una bogata in picanterii si scandaluri, violente si tradari dar si o iubire neconditionata si aparte pentru fiecare din cei 10 copii pe care i-a avut (9 din casatoria cu Khaterine Jackson si o fiica nascuta in afara casatoriei), insa mai presus de toate acesta a fost cel care a tinut “in frau” intreaga familie punandu-si o amprenta pregnanta asupra fiecarui membru al familiei Jackson.

In aceste momente nu ne ramane decat sa ne luam ramas bun de la cel care a fost Joseph Walter Jackson, tatal legendarului Michael Jackson: Odihneasca-se in pace!

Sursa: MJVibe, TMZ

 
News | Comments Off