Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  PROIECTIE PRIVATA IN PARIS  
Posted on August 10th, 2012 at 8:44 am by admin


Fanii francezi au reale motive de bucurie; Legacy Recordings, Sony Music France si The Estate of  Michael Jacskon vor organiza pe 1 septembrie 2012 o proiectie privata a mult asteptatuui documentar “BAD 25“.

Regizat in intregime de vechiul si loialul prieten al Regelui Pop, Spile Lee, documentarul “BAD 25” se focuseaza asupra mega albumului BAD, a turneului si videoclipurilor sale, celebrand aniversarea a 25 de ani de la lansarea iconicului album.

Documentarul cuprinde peste 40 de interviuri realizate personal de Spike Lee cu confidenti, coregrafi, muzicieni si alti coleboratori care vor dezvaluii adevarata poveste a proiectului BAD. Influenta de peste generatii a albumului BAD este surprinsa intr-o serie de interviuri cu unii dintre artistii de top, printre care Kanye West, Mariah Carey, Cee Lo Green dar si cu artisti mai vechi precum Sheryl Crow solista back-up a turneului BAD Tour si Sideah Garrett.

Proiectia privata va avea loc la cinematograful Max Linder Panorama din Paris in data de 1 septembrie 2012 intre orele 18.00 – 20.00 exclusiv pentru fanii Michael Jackson si mai multe persoane publice, locurile fiind limitate.
Documentarul va avea premiera la Festivalul de Film de la Venetia (29 august – 08 septembrie 2012) urmand lansarea acestuia pe piata dar si o serie de proiectii in diferite cinematografe din intreaga lume.

Daca va aflati in acea perioada in Paris in acea perioada, va puteti incerca sansa de a participa la proiectia privata participand la concursul organizat de mjdatabank, concurs unde puteti castiga patru invitatii la proiectia privata a documentarului “BAD 25“.

CONCURS MJ Data Bank.

Sursa: mjdatabank

 
News | Comments Off