Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  “prietenul nostru”  
Posted on April 28th, 2009 at 10:20 am by admin

     Iata ca “prietenul nostru”  Roger Friedman, s-a intors cu noi si noi povesti despre Michael Jackson si lume aacestuia.
     Intr-un recent articol, ziaristul vorbeste despre  propria sa versiune a recentelor evenimente din viata lui Michael Jackson, bazandu-se pe “sursele” lui de incredere.
     Friedman sustine ca disputele dintre Jackson si casa de licitatii Julien’s Auction se datoreaza de fapt managerului artistului Tohme Tohme care si-a cam depasit atributiile lund de capul sau niste decizii despre care Jackson nu ar fi stiut nimic.
     Tot acesta sustine ca intre Tohme si Jackson s-a produs o ruptura si ca Tohme ar fi scos ceva bani din buzunar, aproximativ 2 milioane de dolari, ca sa repare greselile facute.
Potrivit ziaristului, inca nu se stie exact unde vor fi duse lucurile de la Neverland expuse la expozitia  organizata de Julien’s Auction, cand se va inchide. Acesta sustine ca are informatii potrivit carora ceva oamnei de afaceri arabi s-au aratat dornici sa cumpere ferma, dar si ca in ultima vreme la fosta ferma Neverland au fost vazute echipe de muncitori care ar face cateva lucrari de renovare.
     Cat despre persoana lui Michael Jackson, Friedman, sustine ca artistul se afla in pline pregatiri pentru seria de 50 de concerte, lucrand undeva in San Fernando Valley cu diversi muzicieni si dansatori. Se pare ca din vechea echipa cu care Michael Jackson a colaborat la turneele precedente doar doua persoane vor fi alaturi de artist, coregraful  Kenny Ortega si Karen Faye – artistul make-up, care i-a fost alaturi inca din perioada Thriller.

Sursa: MJFC

 
News | Comments Off on “prietenul nostru”