Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  PREMIERA “SQUARE ONE”  
Posted on October 5th, 2019 at 2:19 am by admin

Premiera documentarului “Square One“, ce se focuseaza pe acuzatiile din ’93, a avut loc pe 28 septembrie in Los Angeles la Chinese Theater in West Hollywood.

Danny Wu, regizorul documentarului, si-a prezentat pelicula in fata unei distinse audiente printer care: Taj Jackson, Charles Tomson, Thomas Mesereau, Geraldine Hughes, actrita Lori Petty, John Ziegler, Liam McEwan si multi alii.
Documentarul a fost bine primit de fanii prezenti la premiera si a deschis un nou capitol din lupta neincetata a acestora de a aduce in atentia publicului a intregului adevarar din spatele scandalului in care Regele Pop a fost implicat in 1993.

Prezent la premiera, avocatul Tom Mesereau a declarant:
Este un film fabulos, de inalta calitate, a fost investigat cu atentie, probele au fost examinate meticulos, au fost condensate intr-o incercare foarte profesionala de a gasi adevarul ?i de a spune lucrurilor pe nume. Michael Jackson nu era un pedofil, el nu ar fi trebuit sa treaca prin ceea ce a  trecut, incepand cu cazul din 1992/93. Il felicit pe Danny Wu si pe toti oamenii sai pentru munca fabuloasa pe care au facut-o si abia astept sa aud ca acesta va devein viral, deoarece traim intro perioada tulbure, foarte, foarte partinitoare. Michael Jackson nu a fost niciodata un pedofil si niciodata nu ar fi trebuit sa fie acuzat ca atare. Viata lui a fost distrusa de lacomie, de oameni fara integritate, de oameni fara constiinta, iar acest film incepe drumul inapoi la sursa, avand in vedere evenimentele recente care sunt foarte tulburatoare.

Documentarul va fi disponibil incepand cu 5 octombrie 2019 si pe YouTube, Danny Wu organizand o proiectie speciala in aceeasi zi si in Londra pentru fanii Regelui Pop.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off