Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  POZA RARA  
Posted on December 7th, 2017 at 10:18 am by admin

O poza rara cu Michael Jackson, necunoscuta inca publicului, din sesiunea foto “Blood On The Dance Floor” a fpst lansata zilele trecute in mediul online.

The Estate of Michael Jackson a lansat poza in cauza in urma unui concurs pe care l-a lansat la sfarsitul lunii septembrie, a acestui an; concurs ce incuraja fanii Michael Jackson sa cumpere noua compilatie “SCREAM“, zona geografica care urma sa aiba cele mai mari vanzari ale compilatie urmau sa primeasca acces pentru a vedea o fotografie inedita… dar iata ca in cele din urma castigatori au fost toti fanii Michael Jackson, indiferent de zona geografica unde traiesc – gratie internetului!

In septembrie, v-am promis o fotografie exclusiva din arhivele Estate-ului pentru zona geografica care va face cel mai mare numar de pre-order pentru compilatia “SCREAM”. Statele Unite ale Americii a castigat concursul. Pentru urmatoarele doisprezece ore, aceasta fotografie este disponibila pentru a putea fi viziualizata de fanii din America. Bucurati-va de “prima vizionare”!
Astfel a sunat mesajul ce a insotit poza inedita lansata in exclusivitate de catre The Estate.

Sursa: The Estate of Michael Jackson

 
News | Comments Off