Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  PLANURILE FRATILOR JACKSON…  
Posted on May 3rd, 2018 at 9:21 pm by admin

Da, ati auzit bine: The Jacksons isi doresc sa performeze alaturi de holograma fratelui lor, Michael Jackson… isi doresc…

Am vorbit public despre ideea unei holograme si chiar o luam in considerare.” a declarat Tito Jackson in mai multe interviuri acordate presei din Marea Britanie.
Ni s-a oferit o holograma a lui MJ pentru a o avea in concertele noastre asa ca este o posibilitate mare ca aceasta sa apara alaturi e noi.” a continuat acesta.

Speculatii legate de o posibila “reuniune” The Jacksons si holograma fratelui lor au fost aruncate in spatiul virtual, de catre fratii Jackson, imediat dupa alte doua anunturi importante: reuniunea trupei ABBA pentru o serie de concerte si un concert cu holograma lui Roy Orbison.

Planurile fratilor Jackson par marete si oarecum iminente insa nu trebuie omis faptul ca toate drepturile asupra imaginii si numelui lui Michael Jackson sunt, inca, detinute de catre The Estate of Michael Jackson, acestia fiind extrem de “zgarciti” atunci cand vine vorba de a-si da acordul pentru ca o terta persoana sau institutie sa se foloseasca de imaginea si numele Regelui Pop.

Daca planurile fratilor Jackson vor primii vreodata acordul The Estate, ramane de vazut; cert fiind faptul ca The Estate of Michael Jackson nu exceleaza la capitolul generozitate, acestea au mari sanse sa ramana doar la stadiul de planuri.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off