Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  Planet Michael  
Posted on September 21st, 2010 at 9:21 am by admin


     The Michael Jackson Estate a semnat de curand un acord cu o companie din Los Angeles pentru crearea unui mediu virtual intitulat “Planet Michael“.
     “Planeta” va exista in cadrul “Entropia Universe”, un asa numit “massively multiplayer online”, un joc cu aproximativ 100 000 de useri;  joc initiat de compania suedeza “Mind Ark”.
     Potrivit site-ului lor, Entropia Universe este un mediu virtual 3D, compus din mai multe submedii virtuale numite “planete”, fiecare “planeta” oferind o experianta unica userilor implicati  in acest joc.
     In Entopia Universe, participantii pot allege sa “calatoreasca” intre planete, experimantand astfel mai multe medii virtuale.
     The Estate lucreaza in acest sens cu compania de jocuri video SEE Virtual Worlds, pentru a realiza  jocul cu pricina, lansarea acestuia fiind anuntata pentru 2011.
     In lumea virtuala Michael Jackson, fanii acetsuia pot colectiona si achizitiona diferite materiale Michael Jackson si pot castiga “credit” (un fel de bani virtuali) participand la diferitele concursuri de muzica si dans organizate pe “planeta”. Fanii care insa doresc sa achizitioneze mai multe lucruri cu Michael Jackson, pot folosii pentru achizitionarea acestora pe langa “creditele” castigate la jocuri si bani reali.
     Compania suedeza MindArk, cea care opereaza servicile online “Entopia Universe” considera ca noul produs media va servi ca un loc de intalnire a celor care l-au iubit si respectat pe Michael Jackson, totodata oferind acestora posibilitatea de a comunica intre ei si de a incerca sa duca mai departe viziunea lui Michael de a ajuta pe cei nevoiasi, nu doar jucandu-se pe aplicatiile jocului.
     In afara de “zonele” Thriller, Beat It si Smooth Criminal ale “Planetei Michael”, va exista si o zona dedicata celor care doresc sa faca actiuni caritabile, zona bazata pe piesa Heal The World; jucatorii avand posibilitatea de a dona diferite sume de bani (sume provenite din creditele obtinute in urma jocurilor sau bani reali) mai multor actiuni caritabile.
     “Suntem de parere ca acest joc interactiv  on-line va aduce laolalta cei mai pasionati fani Michael Jackson impreuna cu cei care tocmai l-au descoperit pe artist, intr-un univers unic, unde-i pot celebra muzica, arta si devotamentul sau pentru ajutarea celor aflati in dificultate.” – The Michael Jackson Estate.

Sursa: MJFC

 
News | Comments Off on Planet Michael