Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  PEPSI GENERATION 2018  
Posted on January 24th, 2018 at 12:25 pm by admin

Toata lumea cunoaste, cu siguranta, recitalul exploziv sustinut de Michael Jackson in pauza finalei Super Bowl din 1993. Se pare ca in 2018, celebra pauza Super Bowl (4 februarie) il va aduce pe Michael inapoi. Desigur, nu pentru un alt recital exploziv ci prin intermediul unui spot publicitar.

Noua lansata campanie Pepsi Generation aduce un tribut traditiei de peste 120 de ani a companiei in istoria culturii pop, prin aducerea in actualitate a c elebrului model Cindy Crawford.
Chiar si Michael Jackson ar putea avea o revenire datorita unor imagini din spoturile publicitare realizare de Regele Pop in intervalul 1983 – 1992.

Cu toate ca brand-ul nostru a fost fondat cu mai bine de un secol in urma, Pepsi si-a pastrat spiritul tanar si libertatea unei noi genaratii.” a declarat Chad Stubbs, vice presedintele Pepsi Trademark, North America.
2018 va fi un an in care vom celebra trecutul in timp ce imbratisem viitorul; intotdeauna incurajandu-ne consumatorii sa faca ceea ce iubesc ei mai mult si sa aiba putina distractie in viata lor.
Pana la vizionarea spotului aniversar Pepsi Super Bowl, va invit sa urmariti cateva dintre cele mai cunoscute spoturi publicitare realizate de Michael Jackson pentru celebra companie de bauturi racoritoare:

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off