Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  PARIS CLARIFICA SITUATIA  
Posted on July 19th, 2012 at 9:10 am by admin


Cine se astepta ca in tot acel scandal provocat de scrisoarea sarcastica a celor cinci frati Jackson cea care sa arunce bomba si sa le bata obrazul nabadaiosilor frati Jackson sa fie chiar fiica lui Michael Jackson, Paris Jackson.

Intr-o serie de postari pe Twitter, Paris s-a aratat ingrijorata de toata nebunia creata in jurul scrisorii intreband in stanga si dreapta despre ce este vorba si cine a lansat asemenea acuzatii, mai ales declaratiile cum ca bunica ei ar fi suferit un “mic” atac cerebral.

Vreau sa clarific chiar acum ca ceea ce s-a spus despre bunica mea este doar un zvon si ca nimic nu s-a intamplat. Ea este foarte bine. Daca stisti cumva cine a raspandit aceatsa minciuna, as fi recunoscatoare daca mi-ati spune. Mi-ar placea sa stiu cine a dat acest zvon.”

Paris a primit raspunsul la o ora dupa ce a postat aceasta intrebare, ea fiind informata de insusi unchiul ei Randy Jackson ca impreuna cu doua din matusile ei si doi unchi au adresat o scrisoare amenintatoare celor doi executori judecatoresti ai averii tatalui ei acuzandu-i pe acestia de o serie de ilegalitati dar si de falsificarea testamentului.

Raspunsul lui Paris nu a intarziat sa apara, acesta fiind o lovitura grava de imagine la adresa unchiului sau si a celorlalti patru semnatari ai scrisorii buclucase:

@randyjackson8 Buna dragi membrii ai familiei, nu imi place ca spuneti oamneilor lucruri care nu sunt adevarate, va multumesc foarte mult!

La cateva minute dupa postarea acestui comentariu, Paris a ales totusi sa sterga acest post, scriind in locul lui: “Ii voi apara pe membrii familiei mele cu tot ceea ce am, chiar daca asta ii supara alti membrii ai familiei.”

In toata aceasta situatie incalcita si tensionata Paris Jackson a reusit sa puna capac unor acuzatii si zvonuri inutil aruncate de catre fratii tatalui ei, frati frustrati si invidiosi.

Sursa: mjjunderground.com

 
News | Comments Off on PARIS CLARIFICA SITUATIA