Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  “ON THE WALL” LA PARIS  
Posted on December 1st, 2018 at 9:20 pm by admin

Dupa succesul fulminant avut in Londra, expozitia “Michael Jackson:On The Wall” si-a deschis din nou portile, de aceasta data in capitala Frantei, la Paris.

Gazduita de Grand Palais, expozitia “Michael Jackson:On The Wall” si-a deschis portile pe data de 23 noiembrie 2018, urmand sa isi astepte vizitatorii pana pe 14 februarie 2018.

Michael Jackson:On The Wall” exploreaza influenta masiva pe care Michael Jackson a avut-o asupra unor cunoscuti artisti plastici si a artei contemporane, influenta care se intinde pe mai multe generatii de artisti din intreaga lume.
Desi Michael Jackson este cunoscut pentru muzica, videoclipurile si dansul sau, influenta sa considerabila asupra artei contemporane este o poveste inca nespusa. Din momentul in care Andy Warhol  i-a folosit pentru prima oara imaginea in 1982, Michael a devenit cea mai reprezentativa figura culturala a artei vizuale, pentru o serie, extraordinara, de artisti contemporani. Pentru prima data, “Michael Jackson: On The Wall” reuneste lucrarile a peste patruzeci de artisti ale caror lucrari provin din colectii publice si private, inclusiv lucrari noi, realizate special pentru expozitie.

Sursa: MJWN

 
News | Comments Off