Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  “omagiu pe tocuri”  
Posted on February 21st, 2010 at 3:44 pm by admin


     Casa de moda Stella Luna Fashion Inc. a adus un omagiu lui Michael Jackson lansand o linie noua de incaltaminte inspirata atat din muzica si stilul vestimentar al acestuia dar si din personalitatea complexa a artistului.
     Stephen Chi, directorul de creatie al casei de moda, a declarat ca aceasta linie noua de incaltaminte nu se aseamana cu alte linii similare inspirate de Regele Pop,  totul fiind creat ca si un omagiu adus celui mai mare performer, nu neaparat ca o reinterpretare a imaginii sale fotografice si vestimentare, mai de graba o celebrare a unui idol, o celebrare a admiratiei sale profunde pentru acesta din toate punctele de vedere.
     Noua linie de incaltaminte se intituleaza “Long Live The King” si reprezinta o provocare a echipei de designeri ai casei de moda Stella Luna Fashion Inc.
     “Pentru multi artisti este mai usor sa urmeaze sfaturile stilistilor decat sa creeze ei insi un stil, insa el [Jackson] a fost propriul sau stilist. Individualitatea si unicitatea sa sunt modelul pe care Stella Luna la urmat, el fiind sufletul colectiei ” a declarat Chi.

Sursa : MJFC

 
News | Comments Off