Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  OLA RAY AMENINTA CU PROCES  
Posted on September 9th, 2017 at 7:46 pm by admin

Fostul ieuras Playboy al anilor ’80, devenit celebru dupa aparitia alaturi de Michael Jackson in iconicul scurt metraj “Thriller” va da in judecata The Estate of Michael Jackson pentru a-si cere pretinsele drepturi banesti ce i se cuvin de pe urma lansarii noii versiuni 3D a scurt metrajului “Thriller“.

In varsta de 57 de ani, Ola Ray, actrita care a jucat rolul iubitei lui Michael in “Thriller” este suparata pe faptul ca executori judecatoresti ai The Estate nu au informat-o despre noua lansare a celebrului scrut metraj. Fostul iepuras Playboy a declarat recent pentru DailyMail.com ca detine un procent de 2,5 din profiturile generate de iconicul clip. Ray sustine ca a fost platita cu mai putin de 200 000 de dolari in cei 34 de ani de cand clipul a fost lansat, in prezent fiind fortata sa traiasca la limita existentei.

Ola Ray a prins curaj in a-si cere pretinsele drepturi dupa ce a aflat ca John Landis va lansa o versiune 3D a “Thriller“. Aceasta sustine ca nimeni nu a contactat-o pentru a o informa si ca toate e-mailurile trimise au ramas fara raspuns:

Sunt revoltata, suparata si socata. Cand am auzit zvonurile despre o posibila versiune 3D l-am contactat pe regizor care mi-a spus: “Trebuie sa vorbim despre asta” insa niciodata nu mi-a raspuns la e-mailuri. Nu au incercat sa ma contacteze si nici sa negocieze nimic. Cum cred ca pot face asta fara sa ma plateasca?

Acesti oameni fac milioane de dolari pe seama mea insa tot ce am primit in cei 30 de ani au fost doar 200 000 dolari. Vor face milioane si din lansara asta. Daca nu voi fi platita, nimeni nu va trebuii sa aiba posibilitatea sa vada noua versiune.

Ray avea putin peste douazeci de ani cand a reusit sa ia castingul, in fata altor sute de fete, pentru a interpreta rolul iubitei lui Michael in clipul lansat in 1983. Videoclipul a fost esential in promovarea albumului “Thriller” ajutand la recordul de peste 120 milioane de unitati vandute in cei 34 de ani de la lansarea acestuia.

Actrita a declarat ca initial a fost platita cu 2 500 de dolari pentru rolul sau, rol pe care, admite, ca l-ar fi facut si pe gratis, insa Michael i-ar fi promis 2,5 % din incasarile clipului, clip care la vremea respectiva a fost cel mai scup videoclip realizat, avand un buget de 500 000 de dolari.

In 2012, fosta coperta Playboy a castigat 75 000 dolari dupa ce a inaintat in instanta o plangere impotriva The Estate, suma din care a trebuit sa plateasca 20 000 de dolari avocatului.

Am fost foarte incantata sa fac parte din videoclipul Thriller. Am stiut ca era ceva cu adevarat mare. Probabil as fi jucat si pe gratis insa Michael mi-a oferit un contract. In ciuda celor promise am sfarsit in a-mi creste fiica, are are cum 22 de ani, practic, din ajutorul social.
A trebuit sa traiesc sub standardele mele si in saracie din aceasta cauza. Daca as fi primit acei bani, viata mea ar fi fost drastic diferita. Ei incearca sa fie din nou smecheri, insa cred cu tarie ca voi reusii sa obtin ce-mi apartine de aceasta data.

Avocatul Scott Cole, cel ce o reprezinta in instanta pe Ola Ray a declarat:
Este rusinos ca doamna Ray nu a fost invitata si primita cu bratele deschise la festivalul de la Venetia.
Doamna Ray a avut rolul principal in aceasta productie iconica. Deposedand-o in toti acesti ani de drepturile sale nu este de loc onorant memoriei lui Michael sau spiritului existentului contract.

Luna trecuta un juriu a decis ca Quincy Jones trebuie sa beneficieze de despagubiri ca urmare a profiturilor de peste 9,4 milioane de dolari, generate de albumul “Thriller“, insa The Estate a considerat ca legendarul producator merita doar suma de 392 000 dolari.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off