Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  o noua licitatie  
Posted on April 28th, 2009 at 8:44 pm by admin

     Chiar daca licitatia casei de licitatii Julien’s Auction a fost anulata, asta nu inseamna ca Michael Jackson nu valoreaza o avere ori de cate ori i se scoate la licitatie vre-un obiect ce i-a apartinut.
     Drept dovada sta un costum nergru purtat de artist in timpul turneului Bad World Tour 1988.
     Costumul cu pricina este format dintr-o jacketa de piele neagra, ornata cu 11 insigne politiste aurii, fermuare si catarame de aceeasi culoare, o curea cu catarama aurie pe care este inscriptionat “BAD” cu rosu si decorat cu zeci de cristale ; o pereche de pantaloni de piele neagra si o pereche de ciocate decorate cu catarame si plachete aurii.
     Costumul a fost donat de catre Michael Jackson muzeului Hollywood Guinness World Records Museum cu ocazia unei distinctii primate de artist din partea Guinness World Records.
     Pretul la care este estimat costumul variaza intre 30 000 si 50 000 de dolari, 30 000 fiind pretul de pornire.
     Este pentru prima data in cei 44 de ani  cand Muzeul Guinness World Records scoate la licitatie o parte din comorile pe care le detine.
     Guinness World Records Museum va scoate la licitatie un lot de 170 de obiecte si figurine de ceara –  a mai multor legende din istoria muzicii, sportului,  politicii, divertismentului dar si a unor oamnei deosebiti ce au doborat recorduri extraordinare.
     Licitatia este organizata de Live Auctioneers  si se va desfasura in data de 1 mai 2009 incepand cu ora 6.30 pm.

sursa: MJFC

 
News | Comments Off on o noua licitatie