Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  O NOUA INTELEGERE…  
Posted on July 21st, 2017 at 8:16 am by admin


The Michael Jackson Estate a decis sa reinoiasca parteneriatul cu Sony/ATV in administrarea drepturilor de autor a unora dintre cele mai cunoscute piese din repertoriul Regelui Pop.

Sony/ATV, condus de Martin Bandier, a castigat drepturile de administrare asupra catalogului Mijac Music in 2012 de la Warner/Chappelle, cea care a administrat catalogul inca din 1980.
Termenii noii intelegeri nu au fost inca facuti publici, insa se presupune ca noul parteneriat este pe termen lung, acest lucru venind ca o urmare a expirarii vechiului parteneriat avut pentru Mijac Music.

In cursa pentru drepturile de administrare a faimosului catalog muzical s-au inscris firme mari, precum Universal si BMGSony/ATV reusind sa vina cu cea mai buna oferta.

Sony/ATV a fost detinuta o lunga perioada de timp de catre corporatia japoneza Sony si Michael Jackson, administrand un catalog impresionant de drepturi de autor ale unora dintre cei mai faimosi artisti ai lumii, parteneriatul sfarsindu-se dupa ce anul trecut, Sony a cumparat partea detinuta de catre Michael Jackson pentru suma de 750 milioane de dolari.

John Branca si John McClain, co-executorii The Estate of Michael Jackson, au declarat in urma semnarii noului parteneriat, presei americane: “Muzica celui mai mare entertainer, care a existat vreodata, Michael Jackson, se afla pe mainile cele mai mari companii de publishing din lume.”

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off