Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  O NOUA COLECTIE DE FIGURINE  
Posted on October 5th, 2020 at 9:51 am by admin

The Estate of Michael Jackson a anuntat in urma cu doua zile lansarea pe piata a unei colectii de figurine colectabile, destinata fanilor infocati Michael Jackson.

The Estate Of Michael Jackson, in parteneriat cu campania chinezeasca Pure Arts, vor lansa pe piata cea mai spectaculoasa colectie de materiale de colectie Michael Jackson, lansata pana acum. Noile figurine de colectie vor fi disponibile pe piata in mai multe variante,la un pret destul de piperat.

Iata mai jos, comunicatul de presa emis de catre cei de la The Estate prin intermediul celor de la The Official Online Team of The Michael Jackson Estate™ :

Cei de la The Estate ne-au rugat sa impartasim fanilor MJ cateva vesti. The Estate a lucrat impreuna cu o companie din China, Pure Arts, care produce si distribuie figurine de colectie pentru o varietate mare de branduri si impreuna vor crea o gama larga de figurine de colectie Michael Jackson pentru a atrage cat mai multi colectionari. Estate a dorit sa se asigure ca fanii MJ vor afla primii despre lansarea noii colectii de figurine MJ.

De asemenea, The Estate doreste sa informeze toti fanii ca lansarea noilor produse de colectie va debuta cu o prima figurina care va fi vazuta in avampremiera la Wonderfest din Shanghai, incepand cu 3 octombrie. Desi aceast? piesa este destul de scumpa, fanii pot fi siguri ca  produsele ce vor fi lansate ulterior vor include si optiuni cu preturi mult mai accesibile.

Fiti cu ochii pe The Estate si Pure Arts, pentru a vedea ce v-au pregatit!

Prima figurina lansata, va fi la scara de 1:3 ( aproximativ 1 metru inaltime) si il infatiseaza pe Regele Pop imbracat cu celebrul sau outfit Smooth Criminal, in celebra pozitie  “inclinata”
si va fi lansata in doua variante: cu un tonomat muzical si fara acesta. Pretul unei astfel de figurine pleaca de la 1 100 dolari si poate ajunge si pana la 1 700 de dolari, in functie de model si serie.

Sursa: MJVibe / The Official Online Team of The Michael Jackson Estate™

 
News | Comments Off