Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  NUMBER #1  
Posted on October 31st, 2019 at 2:16 pm by admin

Da, este adevarat, Michael Jackson este in continuare cea mai profitabila celebritate moarta, potrivit celor de la Nielsen.

Cu un profit de peste 60 milioane de dolari, Michael Jackson Estate conduce topul celelor mai profitabile celebritati decedate, devansand nume grele precum: Elvis, Bob Marley sau John Lennon. Intradevar, profiturile genarate anul acesta de catre The Estate of Michael Jackson sunt mai mici ca cele de anul trecut, dar asta nu are nimic de a face cu scandalul provocat de, as anumitul, documentar difuzat de HBO. Daca va reamintiti bine, anul trecut The Estate a castigat peste 300 milioane de dolari din vanzarea unei bune parti din cataloagele cu drepturi de autor detinute de Regele Pop in parteneriat cu Sony Music. Dar si din compilatia muzicala lansata in octombrie, “SCREAM” si nu in ultimul rand din programul CBS Halloween Special.

In acest an, o crestere cu 17% a steaming-ului din SUA a ajuns la 2,1 miliarde si continua sa creasca (sa asteptam Halloween, “Thriller”  fiind difuzat in exces in intreaga lume, in aceatsa perioada).
Anul 2020 de anunta, de asemenea, un an cu venituri substantiale pentru The Estate of Michael Jackson, de mentionat este si proiectul muzical de pe Broadway dar si alte proiecte pe care Estate le pastreaza, pentru moment, in secret.
Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off